Cliënten beoordelen ons met een 8.2
U bevindt zich hier: Home > Advies en Hulp > Volwassenen > Klinische behandeling

Klinische behandeling

Als een ambulante behandeling niet voldoende is, kunt u worden opgenomen in een kliniek. Tactus kent een breed aanbod aan klinieken waar u een deeltijdbehandeling of een voltijdbehandeling kunt volgen. In de kliniek volgt u een behandelprogramma om uw verslaving de baas te worden. Lees meer in onze algemene cliëntenbrochure.

Verslavingsklinieken
Zutphen, locatie Piet Heinstraat
Met een grote verscheidenheid aan behandelafdelingen: crisis/detox en opname; het IMC voor cliënten waarvan sprake is van ernstige sociale desintegratie; twee behandelafdelingen gericht op intensieve verslavingsbehandeling, een behandelafdeling vrouwspecifiek en een 1- en 2-daags programma. Hier bevindt zich ook de Tactus Jeugdkliniek. Lees hier meer over de opname.

Rekken, locatie Dr. Slotlaan
Drie behandelafdelingen, waarvan een voor verslaving en LVB. Werk en dagbestedingsproject. Neem alvast een kijkje  in de kliniek. En bekijk hier een sfeerimpressie. 

Enschede, locatie Raiffeisenstraat
Crisis/detox; opname en diagnostiek en een klinische behandelafdeling + deeltijdprogramma.

Intensieve Behandelkliniek (Dubbeldiagnose)
Behandeling van verslaving en ernstige psychiatrische comorbiditeit; specialisaties op persoonlijkheidsproblematiek, LVB en een BOPZ/Wvggz-afdeling. Bekijk hier een sfeerimpressie.

Zutphen, locatie Willem Dreesstraat

Forensische Verslavingskliniek
Piet Roordakliniek 
Gesloten, besloten en open behandelafdelingen tbv behandeling van verslaving en delictgedrag. Daarnaast het IBW in Apeldoorn als forensische beschermende woonvorm; een samenwerkingsverband met RIWIS.

Zutphen, locatie Verlengde Ooyershoekweg

Apeldoorn, locatie Jachtlaan

(Klik op de rechtermuisknop en 'Afbeelding openen op nieuw tabblad' voor een grotere weergave van de kaart)