Spring naar content

Werken bij

Tactus is altijd op zoek naar gedreven en deskundige professionals. Ook staan we open voor gemotiveerde studenten want we bieden uitdagende leerplekken aan. Ervaringsdeskundigen geven we de mogelijkheid om als professional of vrijwilliger aan de slag te gaan. 

Wil je nooit meer een vacature missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

 • Professionals

  Wij zijn op zoek naar professionals die zich willen inzetten voor mensen met een verslaving. Maar wat kan Tactus jou bieden?

 • Opleidingen & stages

  Ben je op zoek naar een veelzijdige stageplek of ben je een arts of psycholoog in opleiding? Wellicht is Tactus de perfecte leerplek voor je!

 • Vrijwilligers

  Wil je anderen verder helpen? Word vrijwilliger! Wij kunnen je hulp goed gebruiken.

 • Maak kennis met onze collega’s

  Wil je alvast kennismaken met de mensen die misschien jouw toekomstige collega’s zijn? Of ben je gewoon benieuwd waar medewerkers van Tactus trots op zijn in hun werk? 

 • Word Agoog Verslavingszorg!

  Met jouw achtergrond in de zorg of sociaal werk draag je graag bij aan een betere toekomst van mensen die jouw steun hard nodig hebben. Het liefst werk je bij een organisatie waar je inzet dubbel en dwars wordt gewaardeerd en er alle ruimte is om je verder te ontwikkelen. Ontdek je mogelijkheden bij ons in de verslavingszorg!

 • Van Basisarts tot Verslavingsarts

  Binnen Tactus is het mogelijk om je als arts te specialiseren tot verslavingsarts. Als toekomstig verslavingsarts leer je de nieuwste wetenschappelijke inzichten en pas je jouw kennis en vaardigheden toe in de praktijk.

 • Werken in de Forensische Verslavingszorg

  Werken in de zorg maar dan met net iets meer uitdaging? Dat vind je in de forensische zorg! Ben jij op zoek naar een pittige baan, goed in het stellen van grenzen en kijk jij niet naar hoe iemand nu is, maar naar wat iemand weer kan worden?

 • Word Verpleegkundig Specialist bij Tactus!

  Tactus verslavingszorg is een organisatie waar cliëntgerichtheid en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Als verpleegkundig specialist ga je daarom samen met een enthousiast multidisciplinair team aan de slag om onze hoogstaande cliëntenzorg te bevorderen.

 • Psychiater in de verslavingszorg

  Bij Tactus zie je de hele breedte aan psychiatrische stoornissen voorbij komen, wat het werk als psychiater uitermate interessant maakt. De Verslavingszorg is nog volop in ontwikkeling. Wij pionieren en daar kan jij aan bijdragen!  


 • Verpleegkundige in opleiding tot specialist

  Heb jij de ambitie om je verder te ontwikkelen en lijkt het je een uitdaging om in de toekomst aan de slag te gaan in de rol van regiebehandelaar en innovator?

 • Verpleegkundige in de verslavingszorg

  Als verpleegkundige in de verslavingszorg ben je vooral veel bezig met het begeleiden en ondersteunen van onze cliënten. Naast verslavings- en somatische zorg vragen onze cliënten ook om psychische zorg.

 • Arbeidsvoorwaarden

  Tactus stelt eisen aan haar medewerkers. Daartegenover staan boeiend werk, een uitdagende werkomgeving, carrièremogelijkheden en –natuurlijk- een goede set arbeidsvoorwaarden. De arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd via de CAO – GGZ en de beloningen zijn vastgelegd conform FWG-systematiek die geldt voor alle medewerkers.

 • Over Tactus

  Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever. 

 • Locaties van Tactus

  Tactus heeft vestigingen in Flevoland, Overijssel en Gelderland. We hebben poli-klinieken en forenische klinieken, locaties voor beschermd wonen of voor werk- en dagbestedingen.

Ervaringsverhalen

Blog: wij zijn Tactus

Wil je een idee krijgen hoe het is om voor Tactus te werken? Een aantal medewerkers schrijft blogposts over hun ervaringen.