Spring naar content

Werken bij

Tactus is altijd op zoek naar gedreven en deskundige professionals. Ook staan we open voor gemotiveerde studenten want we bieden uitdagende leerplekken aan. Ervaringsdeskundigen geven we de mogelijkheid om als professional of vrijwilliger aan de slag te gaan. 

Wil je nooit meer een vacature missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

 • Professionals

  Wij zijn op zoek naar professionals die zich willen inzetten voor mensen met een verslaving. Maar wat kan Tactus jou bieden?

 • Opleidingen & stages

  Ben je op zoek naar een veelzijdige stageplek of ben je een arts of psycholoog in opleiding? Wellicht is Tactus de perfecte leerplek voor je!

 • Vrijwilligers

  Wil je anderen verder helpen? Word vrijwilliger! Wij kunnen je hulp goed gebruiken.

 • Van Basisarts tot Verslavingsarts

  Binnen Tactus is het mogelijk om je als arts te specialiseren tot verslavingsarts. Als toekomstig verslavingsarts leer je de nieuwste wetenschappelijke inzichten en pas je jouw kennis en vaardigheden toe in de praktijk.

 • Kom werken in de flexpool Wonen!

  Ben jij sociotherapeut, verpleegkundige of woonbegeleider of bijna klaar met je opleiding en plan jij het liefst je eigen werkweek en houd je van veel afwisseling? Dan is de Flexpool Wonen wellicht echt wat voor jou! Interesse? Meld je dan hier aan en dan zal onze recruiter Nadine Ossel zo snel mogelijk contact met je opnemen!

 • Verpleegkundige in opleiding tot Specialist

  Heb jij de ambitie om je verder te ontwikkelen en lijkt het je een uitdaging om in de toekomst aan de slag te gaan in de rol van regiebehandelaar en innovator?

 • Psychiater in de verslavingszorg

  Bij Tactus zie je de hele breedte aan psychiatrische stoornissen voorbij komen, wat het werk als psychiater uitermate interessant maakt. De Verslavingszorg is nog volop in ontwikkeling. Wij pionieren en daar kan jij aan bijdragen!  

 • Opleiding Verslavingspsychiatrie

  Ben je bezig met je specialisatie tot psychiater en heb je een passie voor innovatie en ontwikkeling? Zie je een uitdaging in complexe problematiek waarin je jouw vakmanschap kunt inzetten om bij te dragen aan de behandeling van patiënten met een verslaving en diverse psychiatrische comorbiditeit?

 • Verpleegkundige in de verslavingszorg

  Als verpleegkundige in de verslavingszorg ben je vooral veel bezig met het begeleiden en ondersteunen van onze cliënten. Naast verslavings- en somatische zorg vragen onze cliënten ook om psychische zorg.

 • Arbeidsvoorwaarden

  Tactus stelt eisen aan haar medewerkers. Daartegenover staan boeiend werk, een uitdagende werkomgeving, carrièremogelijkheden en –natuurlijk- een goede set arbeidsvoorwaarden. De arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd via de CAO – GGZ en de beloningen zijn vastgelegd conform FWG-systematiek die geldt voor alle medewerkers.

 • Over Tactus

  Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever. 

 • Locaties van Tactus

  Tactus heeft vestigingen in Flevoland, Overijssel en Gelderland. We hebben poli-klinieken en forenische klinieken, locaties voor beschermd wonen of voor werk- en dagbestedingen.

Ervaringsverhalen

Blog: wij zijn Tactus

Wil je een idee krijgen hoe het is om voor Tactus te werken? Een aantal medewerkers schrijft blogposts over hun ervaringen.