Spring naar content

Werken bij

Tactus is altijd op zoek naar gedreven en deskundige professionals. Ook staan we open voor gemotiveerde studenten want we bieden uitdagende leerplekken aan. Ervaringsdeskundigen geven we de mogelijkheid om als professional of vrijwilliger aan de slag te gaan. 

Kom ook werken bij de beste werkgever van de GGZ! Nooit meer een vacature missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

 • Professionals

  Wij zijn op zoek naar professionals die zich willen inzetten voor mensen met een verslaving. Maar wat kan Tactus jou bieden?

 • Opleidingen & stages

  Ben je op zoek naar een veelzijdige stageplek of ben je een arts of psycholoog in opleiding? Wellicht is Tactus de perfecte leerplek voor je!

 • Vrijwilligers

  Wil je anderen verder helpen? Word vrijwilliger! Wij kunnen je hulp goed gebruiken.

 • Verpleegkundige in opleiding tot Specialist

  Heb jij de ambitie om je verder te ontwikkelen en lijkt het je een uitdaging om in de toekomst aan de slag te gaan in de rol van regiebehandelaar en innovator?

 • Regiebehandelaar voor onze jongeren in Flevoland!

  Ben jij als regiebehandelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Deze bieden we jou in Flevoland. Je gaat werken met de leukste doelgroep die er is: jeugd en jongvolwassenen! 

 • Van Basisarts tot Verslavingsarts

  Na haar opleiding Geneeskunde koos collega Kirsten voor de specialisatie Verslavingsgeneeskunde. Waarom koos zij voor het vak verslavingsarts en wat maakt het zo bijzonder?

 • Forensische zorg, iets voor jou?

  Werken in de zorg maar dan met net iets meer uitdaging? Dat vind je in de forensische zorg! Ben jij op zoek naar een pittige baan, goed in het stellen van grenzen en kijk jij niet naar hoe iemand nu is, maar naar wat iemand weer kan worden? Dan is de Piet Roordakliniek in Zutphen op zoek naar jou!

 • Opleiding Verslavingspsychiatrie

  Ben je bezig met je specialisatie tot psychiater en heb je een passie voor innovatie en ontwikkeling? Zie je een uitdaging in complexe problematiek waarin je jouw vakmanschap kunt inzetten om bij te dragen aan de behandeling van patiënten met een verslaving en diverse psychiatrische comorbiditeit?

 • Verpleegkundige in de verslavingszorg

  Als verpleegkundige in de verslavingszorg ben je vooral veel bezig met het begeleiden en ondersteunen van onze cliënten. Naast verslavings- en somatische zorg vragen onze cliënten ook om psychische zorg.

 • Arbeidsvoorwaarden

  Tactus stelt eisen aan haar medewerkers. Daartegenover staan boeiend werk, een uitdagende werkomgeving, carrièremogelijkheden en –natuurlijk- een goede set arbeidsvoorwaarden. De arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd via de CAO – GGZ en de beloningen zijn vastgelegd conform FWG-systematiek die geldt voor alle medewerkers.

 • Over Tactus

  Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever. 

 • Locaties van Tactus

  Tactus heeft vestigingen in Flevoland, Overijssel en Gelderland. We hebben poli-klinieken en forenische klinieken, locaties voor beschermd wonen of voor werk- en dagbestedingen.

Ervaringsverhalen

Blog: wij zijn Tactus

Wil je een idee krijgen hoe het is om voor Tactus te werken? Een aantal medewerkers schrijft blogposts over hun ervaringen.