Spring naar content

Werken bij

Tactus is altijd op zoek naar gedreven en deskundige professionals. Ook staan we open voor gemotiveerde studenten want we bieden uitdagende leerplekken aan. Ervaringsdeskundigen geven we de mogelijkheid om als professional of vrijwilliger aan de slag te gaan.  

 • Professionals

  Wij zijn op zoek naar professionals die zich willen inzetten voor mensen met een verslaving. Maar wat kan Tactus jou bieden?

 • Opleidingen & stages

  Ben je op zoek naar een veelzijdige stageplek of ben je een arts of psycholoog in opleiding? Wellicht is Tactus de perfecte leerplek voor je!

 • Vrijwilligers

  Wil je anderen verder helpen? Word vrijwilliger! Wij kunnen je hulp goed gebruiken.

 • Psychiater in de verslavingszorg

  Zie jij een uitdaging in complexe problematiek waarin jij jouw vakmanschap kunt inzetten om bij te dragen aan de behandeling van verslaafde patiënten met veel en diverse psychiatrische comorbiditeit?

 • Volg de opleiding tot verslavingsarts

  Ben jij basisarts en op zoek naar een uitdagende specialisatie? Collega Kirsten vertelt je graag waarom zij koos voor verslavingsgeneeskunde, hoe zij de opleiding ervaren heeft en hoe het werken in de verslavingszorg echt is.

 • Over Tactus

  Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever. 

 • Locaties van Tactus

  Tactus heeft vestigingen in Flevoland, Overijssel en Gelderland. We hebben poli-klinieken en forenische klinieken, locaties voor beschermd wonen of voor werk- en dagbestedingen.

 • Arbeidsvoorwaarden

  Tactus stelt eisen aan haar medewerkers. Daartegenover staan boeiend werk, een uitdagende werkomgeving, carrièremogelijkheden en –natuurlijk- een goede set arbeidsvoorwaarden. De arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd via de CAO – GGZ en de beloningen zijn vastgelegd conform FWG-systematiek die geldt voor alle medewerkers. Naast een goed salaris kun je rekenen op de goede voorwaarden en een pakket Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden.

Ervaringsverhalen

Blog: wij zijn Tactus

Wil je een idee krijgen hoe het is om voor Tactus te werken? Een aantal medewerkers schrijft blogposts over hun ervaringen.