Spring naar content

Werken bij

Vrijwilligerswerk

Vind je het fijn om iets voor een ander te betekenen en heb je wat vrije tijd om anderen te helpen? Lijkt het je leuk koffie te schenken, spelletjes te spelen of te wandelen met onze cliënten? Je bent van harte welkom! Je hebt geen ervaringskennis nodig om vrijwilliger te worden bij Tactus. Je kunt ook vrijwilligerswerk doen in het kader van je eigen herstel. 

Wat wordt er van mij als vrijwilligers verwacht?

Van al onze vrijwilligers verwachten we dat ze met respect en vertrouwen omgaan met onze cliënten. Alle vrijwilligers van Tactus hebben dan ook geheimhoudingsplicht en worden geacht zich aan onze gedragscode te houden.

Je inzet wordt bepaald door het soort werk wat je wilt doen. Sommige werkzaamheden vragen meer tijd en inzet van een vrijwilliger dan andere.

Word vrijwilliger bij Tactus

Als vrijwilliger beteken je veel voor onze cliënten en ben je een waardevolle ondersteuning aan onze hulpverlening. Wil jij aan de slag als vrijwilliger? Vul dan het sollicitatieformulier voor vrijwilligers in, onderaan deze pagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om samen je wensen en mogelijkheden te bespreken.

Wil je je ervaringsdeskundigheid inzetten? 

Ervaringsdeskundige word je als je bij ons het opleidingstraject hebt gedaan, of bij andere GGZ organisaties vrijwilliger bent geweest, en ter afronding een opleiding tot ervaringsdeskundige.

Informeer naar de mogelijkheden bij Intact Herstel en Zelfhulp. Je kunt contact opnemen met de coördinator Daphne Doorn via ons algemeen nummer: 088 382 28 87.

Op zoek naar een stageplaats?

Zie onze pagina over stages bij Tactus.

Veelgestelde vragen

Sollicitatieformulier vrijwilligers

  • Waarom wil je vrijwilligerswerk doen bij Tactus Verslavingszorg?
  • Heb je voorkeur voor taken/activiteiten/ werkzaamheden of locatie?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op de verwerking van de persoonsgegevens is de privacybeleid van toepassing.