Spring naar content

Tactus Jeugd en jongvolwassenen

Jeugd en jongvolwassenen zijn veerkrachtig; ze hebben vaak de wilskracht en het vermogen om problemen zelf aan te pakken. Mits ze de juiste begeleiding krijgen. Tactus kan hen op verschillende manieren hierin ondersteunen.

Jongeren

Tactus vindt het belangrijk dat je als jongere duidelijke en betrouwbare informatie kunt vinden over het gebruik van verslavende middelen.

Verwijzers

Tactus biedt hulp en advies aan huisartsen, maatschappelijk werkers, hulpverleners in de gezondheidszorg en gemeenten om zo flexibel mogelijk aan te sluiten bij de hulpvraag van de jongere.

 • Contact met Tactus Jeugd

  Wil je in contact komen met ons Jeugd-team? Zij zijn bereikbaar via ons hoofdkantoor.

  088 382 28 87

  Hoofdkantoor Tactus
  Keulenstraat 3
  7418 ET Deventer

 • KOV
Locatie: Ommen
Tactus organiseert deze zomer van 20 tot en met 26 juli 2024 een Talk ’n Joy week speciaal voor jongens en meiden van 8 tot 18 jaar waarvan de vader en/of moeder een verslavingsprobleem heeft (gehad). Het is voor iedereen…
 • Hulp voor naasten

  Omgaan met iemand met een verslaving is niet eenvoudig. Als naasten heb je soms het gevoel in een doolhof te zijn beland. Hoe vind je voor jezelf hulp en steun?

Folders en Flyers

 • Hulpaanbod
Budo project: Scoren met sport
 • Hulpaanbod
DJ MIK
Wil je graag met leeftijdsgenoten sparren over je strijd tegen jouw verslaving of die van een naaste? Dan ben je…
 • Voorlichting
Moti-4
In één tot vier gesprekken kijken we samen met je naar je gebruik. Het maakt niet uit waar je voor komt, of dat nou alcohol- of drugsgebruik, gokken of gamen is.
 • Hulpaanbod
Jeugdkliniek Tactus
Je gebruik loopt uit de hand en je wilt daar iets aan doen. Te veel alcohol, overmatig blowen of te vaak gamen. Wat het ook is, in de jeugdkliniek kunnen we je helpen.
 • Hulpaanbod
Alcohol en Drugs Poli
Als je na het gebruik van alcohol of drugs terechtkomt bij de huisartsenpost of in het ziekenhuis brengt de arts je in contact met iemand van Tactus. Om te voorkomen dat het nog een keer gebeurt.