Spring naar content

Tactus Jeugd en Jongvolwassenen

Jeugd en jongvolwassenen zijn veerkrachtig; ze hebben vaak de wilskracht en het vermogen om problemen zelf aan te pakken. Mits ze de juiste begeleiding krijgen. Tactus kan hen op verschillende manieren hierin ondersteunen.

Jongeren

Tactus vindt het belangrijk dat je als jongere duidelijke en betrouwbare informatie kunt vinden over het gebruik van verslavende middelen.

Verwijzers

Tactus biedt hulp en advies aan huisartsen, maatschappelijk werkers en hulpverleners om zo flexibel mogelijk aan te sluiten bij de hulpvraag van de jongere.

 • Contact met Tactus Jeugd

  Wil je in contact komen met ons Jeugd-team? Wij zijn bereikbaar via ons hoofdkantoor of eigen e-mailadres.

  088 382 28 87

  Hoofdkantoor Tactus
  Keulenstraat 3
  7418 ET Deventer

Geen items gevonden

 • Hulp voor naasten

  Omgaan met iemand met een verslaving is niet eenvoudig. Als naasten heb je soms het gevoel in een doolhof te zijn beland. Hoe vind je voor jezelf hulp en steun?

Folders en Flyers

Wil je graag met leeftijdsgenoten sparren over je strijd tegen jouw verslaving of die van een naaste? Dan ben je…
Wil je weten of je wel goed om gaat met jouw schermgebruik? Hier lees je informatie over schermgebruik en tips om er beter mee om te gaan.
In één tot vier gesprekken kijken we samen met je naar je gebruik. Het maakt niet uit waar je voor komt, of dat nou alcohol- of drugsgebruik, gokken of gamen is.
Je gebruik loopt uit de hand en je wilt daar iets aan doen. Te veel alcohol, overmatig blowen of te vaak gamen. Wat het ook is, in de jeugdkliniek kunnen we je helpen.
Werken aan conditie en zelfvertrouwen, maar ook bewust worden van de gevolgen van middelen- en beeldschermgebruik.