Spring naar content

Trainingen

Middelengebruik op de werkvloer door zowel cliënten als collega’s is geen alledaags onderwerp. Maar ook weer geen zeldzaamheid. Daarom is het goed om kennis over dit onderwerp in huis te hebben.

Op deze pagina vind je een overzicht van de trainingen die Tactus Training en Advies (TTA) aanbiedt. Meer lezen over de mogelijkheden en op maat trainingen.

Filters:
Als werkgever draag je zorg voor de gezondheid, veiligheid en het welzijn van de medewerkers. Het gebruik van alcohol, drugs…
Alcohol- en middelengebruik is een maatschappelijk gegeven en komt steeds meer voor in diverse woon- en begeleidingssituaties. Welk beleid past…
  • Kennis van middelen
  • /
  • Signaleren en bespreken
Middelengebruik heeft een grote invloed op alle levensgebieden. De basistraining geeft begeleiders en behandelaren van cliënten die middelen gebruiken inzicht…
  • Kennis van middelen
  • /
  • Signaleren en bespreken
Ben je geïnteresseerd in het thema middelengebruik? Wil je middelenproblematiek kunnen signalen en iemand motiveren zijn/haar gedrag te veranderen? In deze training krijg je informatie over de verschillende middelen en de rol die deze in iemands leven kunnen spelen.
  • Kennis van middelen
Ben je geïnteresseerd in het thema middelengebruik? In deze training krijg je informatie over de verschillende middelen en de rol die deze in iemands leven kunnen spelen.
  • Kennis van middelen
  • /
  • Signaleren en bespreken
Wil je middelen gerelateerde problematiek vroegtijdig kunnen herkennen. Dan is dit een goede training.
  • Signaleren en bespreken
Wil je middelenproblematiek kunnen signalen en iemand motiveren zijn/haar gedrag te veranderen? Deze training kan je helpen om middelengebruik bespreekbaar te maken.
  • Signaleren en bespreken
Ooit afgevraagd hoe je op een motiverende manier het gedrag van een cliënt kan veranderen? Door het oefenen van gesprekstechnieken leer je tijdens deze training de drie basiselementen van motiverende gespreksvoeringen toe te passen.
  • Voor de horeca
Uiteraard, wie een coffeeshop heeft komt in aanraking met cannabisgebruikers. Maar hoe herken je problematisch cannabisgebruik en hoe kan je als medewerker adequaat handelen en escalatie voorkomen?
  • Voor de horeca
Wil je na de basistraining Goed gastheerschap in de coffeeshop meer verdieping? Dan is deze training een goede aanvulling op je al opgedane kennis.

Geen items gevonden