Spring naar content

Contact

Hoe kunnen we je helpen? Neem contact op met ons. Omdat het ons samen wel lukt!

 • Tactus Verslavingszorg

  Voor algemene vragen, advies, aanmelding voor hulp of het verzetten van een afspraak, kun je van maandag t/m vrijdag van 08.30-17.00 uur bellen naar 088 382 28 87. Of een bericht sturen via het contactformulier.

  Verzoeken van scholieren aan Tactus voor interviews, werkbezoeken, afnemen van vragenlijsten is niet mogelijk.

  Lees ook de veelgestelde vragen.

  Keulenstraat 3
  7418 ET Deventer

  088 382 28 87

Crisis-aanmelding

Verwijzers kunnen een patiënt of cliënt in crisis bij ons aanmelden. Lees hoe.

Geen verwijzer? Neem dan contact op met je huisarts of buiten kantoortijden met de dichtstbijzijnde Huisartsenpost (HAP).

Chat of bel met een expert

Je kunt vrijblijvend chatten met een deskundige. De chat is iedere werkdag van 13 tot 17 uur open. Rechtsonder vind je de knop om de chat te starten.

Je kunt ons ook tijdens kantooruren bellen voor advies.

088 382 28 87
 • Klachten

  Ben je niet tevreden over de voorlichting, de behandeling, begeleiding of bejegening van Tactus? Lees hoe wij omgaan met klachten.

 • Adressen

  Tactus heeft tientallen locaties in Flevoland, Overijssel en Gelderland. Hier vind je de adressen, openingstijden en routebeschrijvingen naar onze locaties.  

 • Vacatures

  Tactus is altijd op zoek naar gedreven en deskundige professionals. Ook hebben we mogelijkheden voor gemotiveerde studenten en vrijwilligers.

 • Veilig mailen naar Tactus met de conversatiestarter

  Via Zivver kun jij via mail op een veilige manier vertrouwelijke / gevoelige informatie versturen naar (medewerkers van) Tactus of naar vragen@tactus.nl.  Iedereen kan gebruikmaken van deze conversatiestarter, je hebt hiervoor geen account nodig.

  Als je de conversatiestarter start, dan opent er een pagina in de ZIVVER webapp. Op deze pagina laat jij je naam en e-mailadres achter. Vervolgens ontvang je een notificatiebericht in jouw mailbox. Op deze manier weten we zeker dat jij de eigenaar van het opgegeven e-mailadres bent. Via de link in het notificatiebericht kun je een veilig bericht open. Je kunt nu een bericht typen, een bijlage toevoegen en natuurlijk veilig verzenden.

Ontvang de Tactus in Beeld

Vier keer per jaar brengen wij een online magazine uit: Tactus in beeld. Wil je op de hoogte blijven schrijf je dan in!

Voor het ontvangen van onze nieuwsbrief verzamelen wij je e-mailadres, voor- en achternaam. We hebben inzicht in gegevens rond het openen van de nieuwsbrieven, en het klikken op links.

Intact Herstel en Zelfhulp

Wil je in contact komen met lotgenoten? Intact organiseert zelfhulp voor mensen met een verslaving en hun naasten en bieden een luisterend oor (24/7).  

088 382 28 80

Persaanvragen

Wil je als redactie of journalist meer weten over Tactus? Neem dan contact op met onze perscoördinator Jeannette Ooink.

088 382 28 87

Informatie voor studenten

Verzoeken aan Tactus voor interviews, werkbezoeken, afnemen van vragenlijsten is niet mogelijk.

Veel informatie over verslavingen en verslavingszorg is terug te vinden op onze website en op Unity.nl. Op onze site staat ook informatie over stages en trainingen