Spring naar content
Filters:
Op deze locatie in Almelo bieden we beschermd wonen aan.
Vanuit deze locatie bieden we voorlichting, ondersteuning, lichte hulp en specialistisch hulp aan jongeren tot en met 23 jaar met een verslaving aan drugs, alcohol, gokken of gamen.
Op deze locatie worden alle ambulante verslavingsbehandelingen aangeboden. Verder zitten hier de ambulant woonbegeleiders en Intact.
Naast de opvallende Villa Kloosteresch (een andere Tactus-locatie) kunnen cliënten terecht voor activiteiten en maaltijden en er zijn gebruikersruimtes.
Forensische Verslavingskliniek (FVK) Basalt geeft cliënten de mogelijkheid om, in een beschermde omgeving, weer regie te krijgen op hun leven door zeer intensieve behandeling en ondersteuning.
In de locatie Randstad bevinden zich onderdelen van zowel Tactus Verslavingszorg als Amethist Verslavingzorg en Intact Herstel en Zelfhulp.
Korak – Herstelplein Oost-Veluwe is een herstelcentrum. Een leeromgeving voor mensen die een ontwrichtende situatie hebben meegemaakt op psychisch vlak of verslavingsgebied.
Hier bevindt zich een Forensisch Beschermd Wonen (FBW) locatie gericht op herstel van de positie van de cliënt in de maatschappij, op maat en met oog voor de mogelijkheden en kwaliteiten van de cliënt.
Naast het aanbod aan hulpverlening voor cliënten zijn er in deze locatie ook kantoren van Tactus.
Op deze inlooplocatie in Apeldoorn bieden wij een gezellige samenkom locatie.

Filter op plaats

Filter op