Spring naar content

Werken bij

Opleidings- en stageplaatsen

Werken bij Tactus betekent werken binnen een lerende organisatie. Tactus is een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer.

Opleidingsplekken

Jaarlijks leidt Tactus zelf verschillende professionals op:

Psychotherapeuten

Daar waar psychotherapeuten voorheen zich voornamelijk onderscheidden op het gebied van psychotherapeutisch handelen bij complexere problematiek — veelal gekenmerkt door persoonlijkheidsproblematiek — vereisen nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg een duidelijkere profilering van de psychotherapeut waardoor hij of zij zichtbaar is als expert voor de cliënt, in het team, in de organisatie en in het vakgebied. Meer informatie over de opleiding vind je op de website van de Rinogroep.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Wijnand van der Vlist, tel. 06 10915516

GZ-psychologen

In de opleiding tot gz-psycholoog staat het levensloopperspectief centraal, kijken we vanuit een wetenschappelijke bril naar de beroepsuitoefening en bieden we ruimte voor individuele keuzes. Meer informatie over de opleiding vind je op de website van de Rinogroep.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Wijnand van der Vlist, tel. 06 10915516

Klinisch psychologen

De opleiding tot klinisch psycholoog wordt gekenmerkt door de integratie van wetenschappelijke kennis, klinisch leiderschap en persoonlijk vakmanschap. De klinisch psycholoog is een solide, wetenschappelijk actieve professional die ontvankelijk is voor nieuwe inzichten. Meer informatie over de opleiding vind je op de website van de Rinogroep.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Wijnand van der Vlist, tel. 06 10915516

Klinisch neuropsychologen

De specialistische opleiding tot klinisch neuropsycholoog is een vierjarige opleiding die voortbouwt op de postmaster opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog. In de opleiding verwerf je uitgebreide kennis van de relatie tussen hersenen en gedrag: diagnostiek, behandeling en wetenschappelijk onderzoek & innovatie. Daarnaast is de opleiding gericht op kennis van en vaardigheden in management en organisatie van zorginstellingen. Meer informatie over de opleiding vind je op de website van de Rinogroep.

Verslavingsarts

De opleiding Master in Addiction Medicine (MiAM) leidt op tot verslavingsarts. Als verslavingsarts diagnosticeer en behandel je patiënten die geestelijke en/of lichamelijke stoornissen vertonen door verslaving. Meer over de opleiding vind je op de website van Radboudumc.nl/miam.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Michel Wolters of Cees de Wit, verslavingsartsen KNMG en opleider verslavingsgeneeskunde via: 088 382 28 87.

Verslavingspsychiatrie

Ben je bezig met je specialisatie tot psychiater en heb je een passie voor innovatie en ontwikkeling? Zie je een uitdaging in complexe problematiek waarin je jouw vakmanschap kunt inzetten om bij te dragen aan de behandeling van patiënten met een verslaving en diverse psychiatrische comorbiditeit?

Wil je AIOS bij Tactus Verslavingszorg worden? Neem dan contact op met J. van der Nagel (opleider) via j.vandernagel@tactus.nl of 088 382 28 87.

Stageplekken

Ben je nieuwsgierig, wil je graag leren en ben je bereid om in jezelf te investeren? Dan heeft Tactus veel te bieden. Jouw leervraag is leidend voor ons, samen met jou maken we een stageplan. Je leert op jouw manier en wordt hierin gecoacht door een werk- of stagebegeleider. Onze begeleiders zijn hiervoor goed gekwalificeerd.

Bij Tactus ontvang je een stagevergoeding conform cao Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). De meest recente cao vind je op de website van de Nederlandse GGZ.

Vragen over stages kun je mailen naar opleidingen@tactus.nl

Geïntereseerd?

Ervaringsverhalen

Blog: wij zijn Tactus

Wil je een idee krijgen hoe het is om voor Tactus te werken? Een aantal medewerkers schrijft blogposts over hun ervaringen.