Spring naar content

WERKEN BIJ

Verpleegkundige in opleiding tot Specialist

Heb jij de ambitie om je verder te ontwikkelen en lijkt het je een uitdaging om in de toekomst aan de slag te gaan in de rol van regiebehandelaar en innovator? Als dat zo is dan heeft Tactus, dé specialist, een opleidingsplek voor jou!

De opleiding

De opleiding is een erkende Master Advanced Nursing Practice (MANP-opleiding) die opleidt tot een BIG geregistreerde verpleegkundig specialist GGZ. Tactus biedt twee leerroutes aan:

  • De tweejarige opleiding betreft een generieke opleiding waar de specifieke GGZ kennis in de praktijk en door zelfstudie moet worden opgedaan.
  • De driejarige opleiding biedt daarnaast specifiek GGZ onderwijs en leertherapie. Leerwerkplekken wisselen jaarlijks, het aanbod is breed, zowel klinisch als ambulant, gericht op jeugd, volwassenen en ouderen. De praktijk leerroute wordt gecoördineerd en beoordeeld door de praktijkopleider van Tactus Verslavingszorg. Het grootste deel van je opleiding vindt plaats op de werkvloer.

Ga snel naar de vacature en solliciteer>>

Meer weten?

Wil je meer weten over de opleiding? Je mag altijd whatsappen, bellen of mailen met HR adviseur Karen Reus (k.reus@tactus.nl).

06 5194 3191

Verhalen uit de praktijk

  • ‘Een investering in mezelf’

    Collega Frouke Sloot is net begonnen met de opleiding tot verpleegkundig specialist: “Deze is intensief maar absoluut de moeite waard. Het zou in de toekomst ook zomaar zo kunnen zijn dat de opleidingsmogelijkheden minder worden, dus ik zie het als een bijzondere kans.”

  • ‘Een boost voor mijn carrière’

    Collega Peter Kraaijenbrink volgde van 2014-2016 de driejarige opleiding tot Verpleegkundig Specialist in Utrecht: “Ik vind het fantastisch om vanuit mijn verpleegkundige blik regisseur te kunnen zijn van complexe casuïstiek.”

Tactus is in het landelijke werkgeversonderzoek van Effectory beloond met het keurmerk Beste Werkgever. Dit betekent dat wij als werkgever uitblinken op thema’s als betrokkenheid en goed werkgeverschap.
Tijdens de online nieuwjaarshow voor onze medewerkers heeft collega en senior ervaringsdeskundige Rick Kamphuis een aantal heerlijke vegan recepten gekookt.
Vanuit het hele land doen er een heleboel mensen mee aan IkPas, maar ook vanuit Tactus zijn er veel collega’s die de uitdaging aangaan. Op onze locatie aan de Pannekoekendijk in Zwolle doet zelfs bijna een heel team van elf collega’s samen mee aan IkPas!