Spring naar content

WERKEN BIJ

Verpleegkundige in opleiding tot Specialist

Heb jij de ambitie om je verder te ontwikkelen en lijkt het je een uitdaging om in de toekomst aan de slag te gaan in de rol van regiebehandelaar en innovator? Als dat zo is dan heeft Tactus, dé specialist in verslavingszorg, een opleidingsplek voor jou!


De opleiding

De opleiding is een erkende Master Advanced Nursing Practice (MANP-opleiding) die opleidt tot een BIG geregistreerde verpleegkundig specialist GGZ. Tactus biedt twee leerroutes aan:

  • De tweejarige opleiding betreft een generieke opleiding waar de specifieke GGZ kennis in de praktijk en door zelfstudie moet worden opgedaan.
  • De driejarige opleiding biedt daarnaast specifiek GGZ onderwijs en leertherapie. Leerwerkplekken wisselen jaarlijks, het aanbod is breed, zowel klinisch als ambulant, gericht op jeugd, volwassenen en ouderen. De praktijk leerroute wordt gecoördineerd en beoordeeld door de praktijkopleider van Tactus Verslavingszorg. Het grootste deel van je opleiding vindt plaats op de werkvloer.

Dus wil jij je als verpleegkundige richten op je persoonlijke groei en ontwikkeling? Binnen Tactus kun jij kijken, groeien en ontwikkelen op verschillende vlakken van verslavingszorg, van ambulant tot klinisch, van forensisch tot bemoeizorg.

Meer weten?

Wil je meer weten over de opleiding? Je mag altijd whatsappen, bellen of mailen met opleider Jeanet van Essen (j.vanessen@tactus.nl).

06 51702509

Verhalen uit de praktijk

  • ‘Een investering in mezelf’

    Collega Frouke Sloot is net begonnen met de opleiding tot verpleegkundig specialist: “Deze is intensief maar absoluut de moeite waard. Het zou in de toekomst ook zomaar zo kunnen zijn dat de opleidingsmogelijkheden minder worden, dus ik zie het als een bijzondere kans.”

  • ‘Een boost voor mijn carrière’

    Collega Peter Kraaijenbrink volgde van 2014-2016 de driejarige opleiding tot Verpleegkundig Specialist in Utrecht: “Ik vind het fantastisch om vanuit mijn verpleegkundige blik regisseur te kunnen zijn van complexe casuïstiek.”

Yes! De Talk ‘n Joy-week komt er weer aan! Van 30 juli tot en met 5 augustus 2022 organiseren we vanuit Tactus Verslavingszorg weer de week speciaal voor jongens en meiden van 8 tot 18 jaar.
Er zijn sinds begin juni twee levensgevaarlijke MDMA-vloeistoffen ingeleverd bij locaties waar gebruikers drugs kunnen laten testen. Het gaat om vloeistoffen die pure MDMA bevat en bij inname van slechts een kleine hoeveelheid ernstige gezondheidsrisico’s kan opleveren.
Psychische problemen kunnen leiden tot verward gedrag. Het kan iedereen overkomen; in de war raken. Een onverwachte gebeurtenis kan tot verwarring en heftige emoties leide