Spring naar content

Werken bij

Waarom werken bij Tactus?

Dit is wat wij jou bieden:

1. Veelzijdig en dynamisch werk

Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever. De professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving en zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook reclassering en forensische verslavingszorg zijn onderdeel van Tactus. 

2. Een open, informele en creatieve werksfeer

Wij geloven in de kracht en kennis van onze medewerkers. We bieden hen de ruimte en vertrouwen om hun eigen ervaringen en expertise in te zetten. Daarnaast werken we samen in teams die betrokken zijn met elkaar en elkaar ondersteunen en motiveren. Alles om met onze cliënten het beste resultaat te behalen.

3. Volop ontwikkelmogelijkheden

Stilstand is achteruitgang, dat geldt zeker ook bij Tactus. Daarom zijn er volop mogelijkheden voor werknemers om zich verder te ontwikkelen. Als je in dienst bij Tactus bent, krijg je toegang tot de GGZ Ecademy. Hét leerportaal voor de geestelijke gezondheidszorg, met een groot aantal E-learningmodules. Bovendien bieden we veel verschillende interne cursussen aan van BHV tot suïcidepreventie. Werken bij Tactus betekent werken binnen een lerende organisatie en wij vinden het fijn als onze medewerkers hun kennis vervolgens weer delen met toekomstige professionals. Daarom bieden we ook opleiding- en stageplekken aan.

4. Goede arbeidsvoorwaarden

Als je werkt bij Tactus, zijn de afspraken uit de cao geestelijke gezondheidszorg (GGZ) van toepassing. De meest recente cao vind je op de website van de Nederlandse GGZ.

Naast een goed salaris, kun je rekenen op de volgende voorwaarden:

 • 8,33% eindejaarsuitkering.
 • 8% vakantiegeld.
 • 166 vakantie-uren, als je 36 uur per week (fulltime) werkt.
 • 35 levensfasebudget (LFB) uren per jaar (naar rato van je dienstverband).
 • Pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW).
 • Collectiviteitskorting op de aanvullende pakketten van verschillende zorgverzekeringen.
 • Een standaard WA- en ongevallenverzekering en een rechtsbijstandverzekering in geval van beroepsaansprakelijkheid.
 • Je kunt eenvoudig werken aan je eigen ontwikkeling, door interne scholingen bij te wonen, gratis de refereerbijeenkomsten van Accare bij te wonen of door e-learningmodules te volgen.
 • We stimuleren interne mobiliteit: wil je eens kijken binnen een andere locatie of in een ander team? Dan heeft Tactus de mogelijkheid om op werkdate te gaan bij een collega.
 • Wil je een deel van jouw uren (of al je uren) werken in verschillende teams? Dan kan je werken in één van de flexpools van Tactus.
 • Deelname aan de FiscFree-regeling van Tactus: schaf voordelig een nieuwe elektrische fiets, computer, telefoon of tablet aan of sport met korting.
 • Tactus kent een rookvrij beleid. De hele zorg zal volledig rookvrij worden en de verslavingszorg is er geen uitzondering op.

Onze sollicitatieprocedure

Als je solliciteert bij Tactus kun je tijdens de procedure met het volgende rekening houden:

 • Het is mogelijk dat we referenties van je opvragen.
 • Het kan zijn dat we een assessment inzetten om te beoordelen of we als werkgever goed bij jou passen (en andersom natuurlijk).
 • Dat – wanneer de functie hierom vraagt – een online screening op sociale media plaatsvindt.
 • Een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van een uiteindelijke aanstelling.

Geïnteresseerd?

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures van Tactus? Meld je dan hieronder aan voor onze vacature nieuwsbrief.

Aanmeldformulier nieuwsbrief vacatures

Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnenkort de eerste nieuwsbrief

Voor het ontvangen van onze nieuwsbrief verzamelen wij je e-mailadres, voor- en achternaam. We hebben inzicht in gegevens rond het openen van de nieuwsbrieven, en het klikken op links.

Ervaringsverhalen

Benieuwd wat onze medewerkers vinden van het werken bij Tactus? Lees hun ervaringsverhalen.

Ervaringsverhalen

Blog: wij zijn Tactus

Wil je een idee krijgen hoe het is om voor Tactus te werken? Een aantal medewerkers schrijft blogposts over hun ervaringen.