Cliënten beoordelen ons met een 8.2
U bevindt zich hier: Home

Alle websites van Tactus

BLOG - Wij zijn Tactus

Verhalen van medewerkers en cliënten van Tactus

Intact Herstel & Zelfhulp

Bent u (ex)verslaafd of is een naaste van u (ex)verslaafd? Is het moeilijk om je eigen leven weer op te pakken of vol te houden? Dan is een Intact zelfhulpgroep iets voor u.

POHverslaving - dé hulp voor de praktijkondersteuner

Op pohverslaving.nl vindt de praktijkondersteuner tips en tricks om in gesprek te komen over verslaving met de cliënt. Signaleren, bespreekbaar maken en verwijzen zijn de belangrijkste pijlers van de site.

Tactus Werk en Leren

Tactus Werk en Leren biedt informatie over de organisatie en over waarom werken bij Tactus Verslavingszorg zo leuk is. Ook vind je op deze website al onze openstaande vacatures en kun je direct reageren.

Piet RoordaKliniek

De Piet Roordakliniek is een forensische verslavingskliniek en biedt behandeling aan cliënten die veelvuldig met justitie in aanraking zijn gekomen, langdurig verslaafd zijn en niet in staat zijn om dit patroon te doorbreken.

Drank en Drugs

Drankendrugs.nl is de jongerensite van Tactus Verslavingszorg. Hier vind je informatie over alcohol en drugs, over waar je terecht kunt als je hulp zoekt of vragen hebt over je gebruik. Tevens is er een live chatfunctie.

Amethist Verslavingszorg

Per 1 januari 2013 vormen Tactus Verslavingszorg* en de verslavingskliniek van GGz Centraal samen: Amethist Verslavingszorg. *preventie & consultancy, verslavingsreclassering en jeugdhulp blijven onder Tactus Verslavingszorg vallen.

Omnizorg Apeldoorn

Omnizorg is er voor mensen met een verslaving of psychiatrische problematiek die dak- of thuisloos zijn geraakt en/of een combinatie aan problemen hebben.