Spring naar content

OVER TACTUS

Donaties

Tactus Verslavingszorg is altijd bezig om de kwaliteit van de dienstverlening aan cliënten te verbeteren. Sommige ontwikkelingen of zorg aan doelgroepen kunnen extra financiële steun gebruiken. Hiervoor werven we geld: via de in 2002 opgerichte Stichting van Vrienden van Tactus en de afgelopen jaren ook via de Socialrun. 

Stichting Vrienden van Tactus Verslavingszorg

Stichting Vrienden van Tactus heeft als doel gerichte financiële steun te verlenen aan voorzieningen van Tactus Verslavingszorg en verbonden instellingen of activiteiten. Het gaat om investeringen op korte dan wel langere termijn die niet via het reguliere budget worden afgedekt.

Voorbeelden waar we het geld van deze stichting aan besteden:

  • activiteitendagen voor kinderen van verslaafde ouders
  • zorgontwikkeling door middel van o.a. onderzoek
  • verder ontwikkelen van online behandelmethodes (eHealth)
  • uitbreiding van het aantal opleidingsplekken voor ervaringsdeskundigen

Wil je zelf ook een bijdrage doen?

Socialrun

Team Intactus 2024

De Socialrun is een non-stop estafetteloop van 555 km in 48 uur, elk jaar door Stichting Socialrun georganiseerd in het derde weekend van september. Het doel is sociale inclusie stimuleren en openheid rondom psychische aandoeningen bevorderen.

Tactus en Intact doen al sinds 2016 ieder jaar mee aan de Socialrun met een eigen team: Intactus. In 2020 hebben we kleinschalig meegedaan als kookploegje voor een ander team. In verband met het coronavirus kon de Socialrun in haar traditionele vorm geen doorgang vinden. Maar sinds 2022 doen we weer mee met ons team Intactus!

Wij willen graag zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel. Socialrun subsidieert jaarlijks met het opgehaalde geld initiatieven die openheid rondom psychische aandoeningen bevorderen en heersende taboes doorbreken.  

Wij zoeken sponsors

De volgende Socialrun vindt plaats van 20 t/m 22 september 2024. We vragen jaarlijks om sponsoring, dit komt allemaal ten goede aan de deelname van het team en de projecten van de Socialrun. Zowel particulieren als bedrijven kunnen sponsoren. Je kunt een donatie doen op rekeningnummer NL29 INGB 0651 282 136 t.n.v. Stichting vrienden van Tactus Deventer o.v.v. je naam en Socialrun 2024 of via onderstaande QR-code.

Dit geld wordt door ons gebruikt voor de onkosten (benzine, eten en drinken, energierepen etc.) die wij maken voor onze deelname. Als al onze onkosten zijn voldaan worden de sponsoropbrengsten in het geheel overgemaakt naar de projecten van de Socialrun.

Finish Socialrun 2023

Gerelateerd

Tactus hecht als professionele organisatie veel waarde aan het leveren van zorg en preventie van hoge kwaliteit. Onderzoek maakt dit mogelijk.
Tactus vindt het belangrijk dat de kwaliteit van zorg hoog is en blijft. Lees hoe we dit waarborgen.
Organogram, anbi-status, jaarverslag, … Op deze pagina vind je alle informatie over de Tactus organisatie.