Spring naar content

WERKEN BIJ

Werken in de forensische zorg

Werken in de zorg maar dan met net iets meer uitdaging? Dat vind je in de forensische zorg! Ben jij op zoek naar een pittige baan, goed in het stellen van grenzen en kijk jij niet naar hoe iemand nu is, maar naar wat iemand weer kan worden? Dan is Tactus op zoek naar jou!

Piet Roordakliniek

De Piet Roordakliniek (PRK) in Zutphen en Apeldoorn is een forensische verslavingskliniek en biedt behandeling aan cliënten die veelvuldig met justitie in aanraking zijn gekomen, langdurig verslaafd zijn en niet in staat zijn om dit patroon te doorbreken.

Meet & Greet

Wil jij als Agoog, Verpleegkundige of begeleider* weten hoe het is om in de forensische verslavingszorg te werken en wil je vrijblijvend kennismaken? Kom dan op dinsdag 5 maart naar onze Meet en Greet in de Piet Roordakliniek in Zutphen! Hier ontmoet je verschillende collega’s en ontdek je meer over de rol als agoog binnen de kliniek. Ook krijg je in een 1 op 1 gesprek antwoord op al je vragen. Ben je bijna klaar met je opleiding? Ook dan ben je van harte welkom! (Bekijk hier de vacatures: Vacatures | Tactus Verslavingszorg)

Datum: Dinsdag 5 maart
Tijd: Inlopen om: 19:00/ 19:30/ 20:00 of 20:30 uur
Adres: Verlengde Ooyerhoekseweg 30, Zutphen

*Je bent in het bezit van een (bijna) afgeronde hbo-opleiding zoals Social Work met uitstroomprofiel Zorg of HBO-V of een mbo 4 opleiding richting de zorg.

Let op: Om bij onze forensische verslavingskliniek naar binnen te kunnen moet jij je kunnen legitimeren, dus vergeet je paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs niet!

Meld je hier aan voor de Meet & Greet!

    *19.30 uur zit reeds vol
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Justact

Mensen die in aanraking zijn gekomen met justitie en die een verslaving hebben, kunnen doorverwezen worden naar JusTact, de forensische verslavingspolikliniek van Tactus. We behandelen cliënten die thuis wonen en die in een penitentiaire inrichting verblijven. Het voorkomen van delictgedrag heeft een centrale plaats in de behandeling.

Forensische Verslavingskliniek Basalt

De forensische verslavingskliniek Basalt in Almere geeft cliënten de mogelijkheid om, in een beschermde omgeving, weer regie te krijgen op hun leven door zeer intensieve behandeling en ondersteuning.

Vacatures

Wil je gelijk kijken of er een passende vacature voor jou is? Zoek dan op onze vacaturepagina>>


Vragen?

Als je vragen hebt, mag je altijd whatsappen, bellen of mailen met onze corporate recruiter Nadine Ossel (arbeidsmarktcommunicatie@tactus.nl).

0651884463

Verhalen uit de praktijk

  • ‘Iemand verder helpen vanuit een andere leefwereld

    Iris van Leeuwen was van jongs af aan al gefascineerd waarom een dader tot een strafbaar feit komt. Iets kunnen betekenen voor deze doelgroep maakte van de Forensische Zorg een logische keuze. Onderhand werkt ze alweer 12 jaar als Maatschappelijk werker bij Tactus in de Forensische Piet Roordakliniek.

  • Systeemtherapie in de FZ

    Systeemtherapie is een prachtig vak en een must in de behandeling. Maar waarom zou je met deze functie kiezen voor de forensische verslavingszorg? Liesbeth ten Klooster, systeemtherapeut bij Tactus, vertelt vol passie over haar vak.

In deze nieuwe video van Tactus (gemaakt door Bureau Blend, medewerkers en kids van Talk ’n Joy) vertellen ze er zelf over. Over hun ervaringen en wat ze aan Talk ’n Joy hebben.
De Belgische promovendus Nellie Bencherif van de Universiteit Gent was onlangs op bezoek bij afdelingen van ons TOPGGz Centrum Verslaving & LVB.
Voor haar wetenschappelijke publicatie “Ontwikkeling van een gepersonaliseerde verslavingsbehandeling bij mensen met een licht verstandelijke beperking: een benadering via een…