Spring naar content

Wij doen weer mee: Socialrun van 20 – 22 september 2024

555 kilometer non stop estafette voor inclusie!

Onder het motto #meedoeniswinnen doen wij dit jaar met ons team InTactus voor de zevende keer mee aan de Socialrun. Met lopers, fietsers, chauffeurs, kampbouwers, fysiotherapeuten, routecoördinatoren en een kookteam zetten we in drie dagen – 20 t/m 22 september 2024 – weer een sportieve teamprestatie van formaat neer.

Wat is de Socialrun?
De Socialrun is jaarlijkse estafetteloop die zich richt op inclusie in de samenleving. De deelnemende teams leggen in 48 uur een route van 555 kilometer af.

Waarom doen we mee?
Omdat we op deze manier een bijdrage leveren aan de strijd tegen stigma rondom psychische aandoeningen waaronder verslaving. Door samen met ons team een hardloopestafette van 555 kilometer te volbrengen, zetten we ons in voor meer openheid en begrip over psychische kwetsbaarheid.

Deelnemers zijn medewerkers en (ex) cliënten die samen deze uitdaging aangaan. De Socialrun is een fantastische ervaring op zichzelf. Tijdens het evenement kom je terecht in een warme, inclusieve gemeenschap van gelijkgestemde mensen. Je leert nieuwe mensen kennen, je krijgt de kans om je grenzen te verleggen, en je ervaart de kracht van teamwork.

Door met een team mee te doen aan de Socialrun laat je zien dat je staat voor inclusie en dat je je inzet voor meer openheid en begrip over psychische kwetsbaarheid.

Hoe kun je ons steunen?
Het geld dat we met de Socialrun ophalen, gaat eerst naar kosten van ons team, denk aan brandstof en boodschappen. We maken de rest over aan de Socialrun.

Socialrun besteedt dit geld aan projecten die zich richten op het verminderen van stigma en het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met psychische aandoeningen.

Zo maak je echt een verschil. Iedere euro is welkom. Overmaken kan via de QR-code.

Sponsoring bedrijven
Bedrijven kunnen ons ook sponsoren, in natura of met een bedrag, zie onze folder voor sponsors:

#meedoeniswinnen