Spring naar content

Nieuws

Magazine: Tactus in Beeld

  • Ontvang vier keer per jaar ons online magazine.
  • Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen bij Tactus.
  • Lees verhalen, interviews en tips.
  • Mis niets van het onderzoek van Tactus.
Onze locatie in Lelystad is verhuisd! Op donderdag 17 november openden de deuren aan De Meent 4 in Lelystad.

Lees meer

Koken, wandelen en in gesprek gaan. Met aandacht en open blik zetten vrijwilligers zich dagelijks in voor onze cliënten en deelnemers. Vandaag, op de Dag van de Vrijwilliger, willen wij deze toppers extra in het zonnetje zetten. Bij Tactus zijn...

Lees meer

Onlangs tekenden diverse partijen* rond (mentale) zorg een samenwerkingsovereenkomst. Ze slaan de handen in één om de wachtlijstproblematiek binnen de geestelijke gezondheidszorg (ggz) terug te dringen.

Lees meer

De digitale ouderavond op 9 november, Zien Drinken Doet Drinken, was een interactieve, online ouderavond over alcohol, in het kader van de alcohol actieweek voor ouder(s) en/of opvoeders van kinderen in de basisschoolleeftijd of voortgezet onderwijs leeftijd een interactieve.

Lees meer

Binnenkort is dat wel mogelijk en kun je jouw eerste zorgnota uit 2022 inzien bij je zorgverzekering. Je ontvangt vanuit je zorgverzekering een bericht als deze klaarstaat. 

Lees meer

Tactus heeft in samenwerking met collega en initiatiefnemer Rick Kamphuis een nieuw kookboek ontwikkeld: Heldfood, verhalen en vegan recepten. "Samen eten verbindt", aldus Rick.

Lees meer

Eerder deze maand konden kinderen van Talk ’n Joy dankzij Vang je Droom mee met een geweldig weekend vol leuke activiteiten en goede gesprekken.

Lees meer

Het Centrum Verslaving & LVB heeft op 6 oktober 2022 voor de tweede keer het TOPGGz-keurmerk ontvangen.

Lees meer

Stoptober gaat weer van start. Vanaf 1 oktober stoppen rokers vier weken lang samen met roken. Samen stoppen werkt namelijk veel beter dan alleen. Wil je stoppen met roken en kun je wel wat motivatie en steun gebruiken? Doe dan...

Lees meer

Op zaterdag 24 september gaan honderden mensen op de Neude middenin Utrecht een grote fysieke en mentale uitdaging aan door (maximaal) zes uur lang op een paal te staan. Last Man Standing wordt voor de zesde keer door MIND georganiseerd....

Lees meer