Spring naar content

Nieuws

Magazine: Tactus in Beeld

  • Ontvang vier keer per jaar ons online magazine.
  • Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen bij Tactus.
  • Lees verhalen, interviews en tips.
  • Mis niets van het onderzoek van Tactus.
Yes! De Talk ‘n Joy-week komt er weer aan! Van 30 juli tot en met 5 augustus 2022 organiseren we vanuit Tactus Verslavingszorg weer de week speciaal voor jongens en meiden van 8 tot 18 jaar.

Lees meer

Er zijn sinds begin juni twee levensgevaarlijke MDMA-vloeistoffen ingeleverd bij locaties waar gebruikers drugs kunnen laten testen. Het gaat om vloeistoffen die pure MDMA bevat en bij inname van slechts een kleine hoeveelheid ernstige gezondheidsrisico’s kan opleveren.

Lees meer

Psychische problemen kunnen leiden tot verward gedrag. Het kan iedereen overkomen; in de war raken. Een onverwachte gebeurtenis kan tot verwarring en heftige emoties leide

Lees meer

Het ‘Herstel Netwerk Deventer’ bestaat officieel. Dit is een initiatief van Dimence, IrisZorg, Vriendendiensten Deventer, Tactus Verslavingszorg en RIBW Overijssel met financiële steun van gemeente Deventer.

Lees meer

Lees hieronder de actievoorwaarden voor de LinkedIn-actie van

Lees meer

Collega Frank werkt bij onze locatie aan de Ripperdastraat in Enschede, waar deelnemers bij de dagbesteding samen gewerkt hebben aan een kunstwerk.

Lees meer

Afgelopen dinsdag mocht collega en HR-adviseur Adriaan namens de TMA-professionals van Tactus Verslavingszorg de 'TMA Anders Award 2021' in ontvangst nemen.

Lees meer

Onze online training “Motiverende gesprekstechnieken bij LVB” is onlangs geaccrediteerd door Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ).

Lees meer

Om de mens achter de verslaving te kunnen laten zien, is er samen met RTV Oost door mensen van onze locatie Ripperdastraat gewerkt aan de indrukwekkende documantaire 'No Junk'.

Lees meer

Tactus, Transfore, Trajectum en de UT starten een groot onderzoek over de toegevoegde waarde van technologie voor cognitieve gedragstherapie bij verslaving.

Lees meer