Spring naar content

Nieuws

Magazine: Tactus in Beeld

  • Ontvang vier keer per jaar ons online magazine.
  • Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen bij Tactus.
  • Lees verhalen, interviews en tips.
  • Mis niets van het onderzoek van Tactus.

Vandaag is officieel het Zwembadmuseum Oldenkotte in Rekken geopend door Gerdy van Bellen, bestuurder van Tactus Verslavingszorg en Raymond Koudijs, voorzitter van de Stichting Erfgoed Van Ouwenaller.

Lees meer

Maak jij het verschil voor kinderen van ouders met verslavingsproblemen?

Lees meer

Met veel zorg is onze locatie aan de Polstraat in Deventer onlangs compleet vernieuwd. Een flinke klus, maar met een prachtig resultaat: “Alle zorg is voor de cliënten nu gecentreerd op één punt.”

Lees meer

In deze nieuwe video van Tactus (gemaakt door Bureau Blend, medewerkers en kids van Talk ’n Joy) vertellen ze er zelf over. Over hun ervaringen en wat ze aan Talk ’n Joy hebben.

Lees meer

De Belgische promovendus Nellie Bencherif van de Universiteit Gent was onlangs op bezoek bij afdelingen van ons TOPGGz Centrum Verslaving & LVB.

Lees meer

Voor haar wetenschappelijke publicatie “Ontwikkeling van een gepersonaliseerde verslavingsbehandeling bij mensen met een licht verstandelijke beperking: een benadering via een interventie-routekaart” in de Journal of Intellectual & Developmental Disability, hebben Lotte Gosens, onderzoeker bij Pluryn, en haar collega’s een prestigieuze…

Lees meer

In het najaar van 2022 heeft Tactus met het Centrum Verslaving & LVB opnieuw het keurmerk TOPGGz ontvangen. Binnen onze TOPGGz-afdelingen wordt hoogspecialistische zorg geboden aan een complexe doelgroep.

Lees meer

Tactus stopt per 1 januari 2024 met het ontvangen en versturen van (e)faxen. Faxen sluit niet meer aan bij de huidige wet- en regelgeving op het gebied van informatiebeveiliging en de bescherming van persoonsgegevens. Vanaf 1 januari 2024 vervalt daarom…

Lees meer

Bestuurder Ruud Rutten met pensioen en koninklijk onderscheiden

Lees meer

Lang gekoesterde wens in vervulling: cliënten klinieken Tactus Zutphen hebben nu eigen sportveld

Lees meer