Spring naar content

Nieuws

Magazine: Tactus in Beeld

  • Ontvang vier keer per jaar ons online magazine.
  • Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen bij Tactus.
  • Lees verhalen, interviews en tips.
  • Mis niets van het onderzoek van Tactus.
Onlangs vond de oud-medewerkersmiddag van Tactus plaats op onze nieuwe locatie Oldenkotte in Rekken. Dit was de derde keer dat we op een eigen vestiging een middag voor oud-medewerkers organiseerden. Zij hebben zich jarenlang voor Tactus ingezet en wij willen...

Lees meer

Op dinsdag 3 oktober om 14.30 uur verdedigt Tactus bestuurder Ruud Rutten zijn proefschrift ‘Profiling patients with substance use disorders and their care utilization’ bij de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Lees meer

Ons Team InTactus (Tactus en Intact) doet dit jaar voor de zesde keer mee aan de Socialrun, die gehouden wordt van 15 t/m 17 september 2023.

Lees meer

Afgelopen week was een delegatie van de Belgische VG-instelling De Lovie bij Tactus op bezoek. Zij zijn geïnteresseerd in onze werkwijze rondom verslaving & LVB.

Lees meer

Vernieuwde Oldenkotte: een locatie met een echte Tactuskleur Na jaren van voorbereidingen en maanden van hard werken op de locatie was het op vrijdag 21 april 2023 dan zover: de officiële opening van de ‘nieuwe’ kliniek Oldenkotte in Rekken. De...

Lees meer

Na jaren van voorbereidingen en maanden van hard werken op de locatie was het op vrijdag 21 april 2023 dan zover: de officiële opening van de ‘nieuwe’ kliniek Oldenkotte in Rekken.

Lees meer

Afgelopen donderdag vond het tiende landelijke congres LVB & Verslaving plaats. Twee collega’s mochten hun kennis over deze doelgroep overbrengen aan professionals vanuit het hele land.

Lees meer

De Universiteit Twente start samen met onder meer het Radboudumc een onderzoek naar monitoring en interventie op afstand bij het ontwennen van verslavende middelen

Lees meer

Deze week ontving Tactus bestuurder Ruud Rutten officieel het TOPGGz-keurmerk voor ons Centrum Verslaving & Lichte Verstandelijke Beperking (LVB) uit handen van Monique van Bueren van de Stichting Topklinische GGz (TOPGGz).

Lees meer

De digitale ouderavond Pubers van Nix, op 15 december was een luchtige informatieve avond, met centraal de vraag waar je als ouder alert op moet zijn en hoe je in gesprek gaat met je kind over onderwerpen als alcohol en...

Lees meer