Spring naar content

Zutphen, Piet Roordakliniek

Verlengde Ooyerhoekseweg 30
7207 BJ Zutphen

Forensische verslavingskliniek - hoog en midden beveiligd
Forensische verslavingsafdeling

Algemene informatie

Aan de Verlengde Ooyerhoekseweg in Zutphen bevindt zich de Piet Roordakliniek voor forensische verslavingszorg. 

Aanbod

Locatie Zutphen heeft een gesloten behandelsetting (beveiligingsniveau 3) en biedt een veilige start van de behandeling en mogelijkheid tot onderzoek op motivatie en behandelbaarheid. Daarnaast biedt deze locatie ook een besloten behandelsetting (beveiligingsniveau 2), waarin cliënt regelmatiger buiten de kliniek verblijft. 

Dagbesteding

Routine in een dag is erg belangrijk, het dagprogramma bestaat daarom een halve dag uit dagbesteding in de vorm van werk op een werkzaal of een buitenproject; van alles is mogelijk van werken in de kassen tot het maken van mooie dingen van bijvoorbeeld hout of (giet)ijzer.

Zowel bij de Piet Roordakliniek in Zutphen als in Apeldoorn maken ze deze mooie gietijzeren vuurkorf; deze kan besteld worden via de locaties.

Ook sport is een belangrijk onderdeel in het dagprogramma. In het programma zijn momenten gepland waar onder begeleiding in de fitnessruimte gesport kan worden. Het werken vanuit een passie is hier duidelijk onder de medewerkers voelbaar; wat ook de cliënten goed zal doen.

Sfeerimpressie

Virtuele tour

Wil je hier een kijken binnen nemen? Dat kan! Neem een virtuele tour:

*Het kan heel eventjes duren voordat de tour start. Dit is afhankelijk van je internetsnelheid. Zodra de tour geladen is, zal de startpagina vervangen worden door de interactieve tour.

Bereikbaarheid

Voor de kliniek bevinden zich voldoende parkeerplekken op de parkeerplaats.

Naast het terrein bevindt zich bushalte Gelderhorst waar buslijn 193 stopt.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van het Piet Roordakliniek.