Spring naar content

WERKEN BIJ

Sociotherapeut in de Piet Roordakliniek

De Piet Roordakliniek is een forensische verslavingskliniek en biedt plaats aan cliënten die langdurig verslaafd zijn, veelvuldig met justitie aan in aanraking komen en daarnaast vaak nog meer problemen ervaren op andere levensgebieden.

Heb jij een Social Work/ HBO-V/ HBO-IW of SPH (MBO/HBO) achtergrond of ben je bijna klaar en ben jij benieuwd of het werk als sociotherapeut in een forensische verslavingskliniek wat voor jou is? Kom dan naar onze online Meet & Greet op donderdag 16 december, van 12:00 – 13:00 uur. Verschillende collega’s, waaronder Oline, zullen jou meer over de functie, de doelgroep en de locatie vertellen en uiteraard kun je er ook al je vragen kwijt! Meld je hieronder vrijblijvend aan of ga direct naar de vacature: Sociotherapeut Forensische zorg (24-32 uur) | Tactus Verslavingszorg

‘Voor de forensische zorg moet je stevig in je schoenen staan’

Werken als sociotherapeut in onze forensische Piet Roordakliniek in Zutphen is enorm veelzijdig en uitdagend en dat laat collega Oline Bouwmeester, sociotherapeut, je graag zien

Lees snel haar verhaal >>


Vragen?

Voor vragen over de functie mail naar: arbeidsmarktcommunicatie@tactus.nl.

Verhalen uit de praktijk

  • ‘Iemand verder helpen vanuit een andere leefwereld

    Iris van Leeuwen was van jongs af aan al gefascineerd waarom een dader tot een strafbaar feit komt. Iets kunnen betekenen voor deze doelgroep maakte van de Forensische Zorg een logische keuze. Onderhand werkt ze alweer 12 jaar als Maatschappelijk werker bij Tactus in de Forensische Piet Roordakliniek.

  • Systeemtherapie in de FZ

    Systeemtherapie is een prachtig vak en een must in de behandeling. Maar waarom zou je met deze functie kiezen voor de forensische verslavingszorg? Liesbeth ten Klooster, systeemtherapeut bij Tactus, vertelt vol passie over haar vak.

  • Onlangs is de landelijke campagne ‘Werken in de forensische zorg’ van start gegaan, neem daarvoor een kijkje op de website werkeninforensischezorg.nl.

Vandaag is officieel het Zwembadmuseum Oldenkotte in Rekken geopend door Gerdy van Bellen, bestuurder van Tactus Verslavingszorg en Raymond Koudijs, voorzitter van de Stichting Erfgoed Van Ouwenaller.
Maak jij het verschil voor kinderen van ouders met verslavingsproblemen?
Met veel zorg is onze locatie aan de Polstraat in Deventer onlangs compleet vernieuwd. Een flinke klus, maar met een prachtig resultaat: “Alle zorg is voor de cliënten nu gecentreerd op één punt.”