Cliënten beoordelen ons met een 8.2
U bevindt zich hier: Home > Verwijzers > Aanmelden

Aanmelden

Tactus is aangesloten bij ZorgDomein en ZorgNet Oost; dit maakt het voor u als huisarts nog makkelijker om patiënten te verwijzen naar Tactus. In ZorgDomein kunt u aangeven waarom u de patiënt wilt verwijzen. Hierdoor wordt de patiënt direct naar de juiste plek in de zorginstelling verwezen. Het is voor ons goed om te weten wanneer het gaat om een cliënt met LVB. Onze collega's van het aanmeldbureau houden hier dan rekening mee. In Flevoland behandelen wij alleen jeugd tot 23 jaar. Voor volwassen clienten verwijzen wij u graag naar Amethist Verslavingszorg

Na uw verwijzing ontvangt Tactus via ZorgDomein een verwijsbrief met voldoende informatie over de klacht van de patiënt, zodat deze direct op het juiste intakegesprek bij Tactus wordt ingepland.

Verwijsbrief
Voor het eerste gesprek is een verwijsbrief van de huisarts nodig. Een verwijsbrief is voor ons noodzakelijk om de zorg en behandelingen die we bieden te kunnen declareren bij de zorgverzekeraars. Als u via het ZorgDomein of Zorgnet Oost uw patiënt aanmeldt is een verwijsbrief niet nodig.

U kunt de verwijsbrief hier downloaden. (als huisarts kunt u ook uw eigen format gebruiken)

Als u een patiënt verwijst naar Tactus wordt deze uitgenodigd voor een intake. Dit gesprek is vaak het eerste face-to-face contact met de cliënt. In de intake wordt de ernst van de problematiek vastgesteld. De cliënt en de hulpverlener kijken vervolgens samen naar de best passende behandeling. 

Hier vindt u informatie over de wachttijden bij Tactus.