Cliënten beoordelen ons met een 8.2
U bevindt zich hier: Home > Advies en Hulp > Volwassenen > Verslavingsbehandeling

Verslavingsbehandeling

De verslavingsbehandeling van Tactus heet Verslaving de Baas. Tijdens de behandeling stelt u zichzelf doelen en werkt daar samen met uw behandelaar aan. Gelijktijdig met de start van uw behandeling sluit u aan bij een groep van Intact Herstel en Zelfhulp.

Verslaving de Baas kent verschillende varianten en wordt zowel binnen de ambulante als klinische behandeling ingezet.

Verslaving de Baas Kort bestaat uit vijf (online) contacten met uw behandelaar waarin u tips krijgt en technieken aanleert om de verslaving onder controle te krijgen. Na deze vijf contacten kijken we hoe het met u gaat.

Verslaving de Baas bestaat uit twaalf (online) contacten met een behandelaar. Samen bekijken jullie wat de risico’s en functie van gebruik zijn. Daarna werkt u aan het onder controle krijgen van uw verslaving.

Bij de behandelingen van Verslaving de Baas kunt u vanaf de start aansluiten bij Intact Herstel en Zelfhulp. In deze groep vindt u steun en ervaart u dat u niet alleen staat met uw problemen. 

Iedere behandeling wordt vooraf gegaan door ontgifting. Dit kan thuis of in de kliniek. We bekijken samen met u wat het beste is.