Spring naar content
Filters:
Op deze locatie worden alle ambulante verslavingsbehandelingen aangeboden. Verder zitten hier de ambulant woonbegeleiders en Intact.
In de locatie Randstad bevinden zich onderdelen van zowel Tactus Verslavingszorg als Amethist Verslavingzorg en Intact Herstel en Zelfhulp.
Naast het aanbod aan hulpverlening voor cliënten zijn er in deze locatie ook kantoren van Tactus.
Op de locatie Brink werken onder andere medewerkers van preventie en woonbegeleiding en kunnen cliënten terecht voor hun verslavingsbehandeling en herstel.
Vanuit deze locatie bieden we voorlichting, ondersteuning, lichte hulp en specialistisch hulp aan jongeren tot en met 23 jaar met een verslaving aan drugs, alcohol, gokken of gamen.
Op deze locatie biedt Tactus cliënten medische zorg, behandeling en begeleiding. Ook werken hier medewerkers van de Verslavingsreclassering, Intact en Jeugd & Preventie.
We bieden hulp en advies aan inwoners en professionals in de gemeente Ermelo. Iedereen kan hier terecht met zijn of haar vragen, bijvoorbeeld over bepaalde middelen of (eigen) middelengebruik.
Cliënten en bezoekers kunnen hier terecht voor dubbeldiagnose, jeugdhulpverlening, medische zorg en opiaatonderhoudsbehandeling.
Deze locatie biedt cliënten zowel ambulante ondersteuning als werk en dagbesteding.
Jeugd & Preventie teams zijn hier aanwezig. Tactus biedt verschillende activiteiten en cursussen aan jongeren en hun ouders.

Filter op plaats

Filter op