Spring naar content

Specialist in verslavingszorg

Verslavingsproblemen komen vaker voor dan je misschien denkt. Het gaat vaak schuil achter andere problemen. Het is niet iets om je voor te schamen. Het is goed te behandelen. Wij hebben veel kennis en een breed aanbod om je te helpen, omdat het ons samen wel lukt!

088 382 28 87
 • Geen wachttijd bij 100% online behandeling

  In je eigen tempo, op een toegankelijke manier en op die momenten dat het jou uitkomt. Zo krijg je je leven, gebruik en gewoontes weer in balans. Het programma is 100% online: zelfstandig met support.

 • Het verhaal van Driesje

  Driesje is pas veertien als ze veel alcohol begint te drinken. Jaren later mondt dit uit in een handvol verslavingen die zeker 25 jaar haar leven bepalen

Cliënten beoordelen ons met een:
8.2

Voor verwijzers

 • Informatie en ondersteuning

  Tactus biedt hulp en advies aan huisartsen, maatschappelijk werkers en hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg. Ook aan mensen die werken bij het justitiële apparaat of die anderszins betrokken zijn bij de hulpverlening aan mensen met verslavingsproblemen.

Agenda

 • Zwembadmuseum
Locatie: Rekken
In onze kliniek Oldenkotte hebben we dit jaar een museum geopend die de geschiedenis van de Rekkense Inrichtingen – sinds 1982 Van Ouwenaller Vereniging (VOV) genoemd – en Tactus Verslavingszorg in beeld brengt. Op deze plek willen we de historie…
 • Intact
Locatie: Almelo