Spring naar content

WERKEN BIJ

Werken in de Intensieve behandelkliniek

In de Intensieve behandelkliniek (IBK) aan de Willem Dreesstraat in Zutphen worden cliënten met psychische problematiek en verslavingsproblemen behandeld. Beide problemen worden gelijktijdig behandeld; dat geeft de beste kans op succes. 

Bijzonder aan deze kliniek is de High & Intensive Care (HIC). Dit is een acute opnameafdeling voor cliënten die een ernstige psychische crisis doormaken en voor wie een gesloten opnamesetting nodig is.

Ook is er een Top GGZ-afdeling te vinden, waar gespecialiseerde verslavingszorg voor mensen met een lichte verstandelijke beperking geboden wordt.

Verpleegkundigen en Sociotherapeuten

Voor deze kliniek zoeken wij enthousiaste en gedreven verpleegkundigen en sociotherapeuten. Heb jij een stevige persoonlijkheid en maak je graag samen met je team het verschil? Dan komen we graag met jou in contact!

Lees ook onderaan deze pagina de ervaringsverhalen van onze medewerkers!

Meer weten?

Wil je meer weten over de opleiding? Je mag altijd whatsappen, bellen of mailen met HR adviseur Karen Reus (k.reus@tactus.nl).

06 5194 3191

Verhalen uit de praktijk

  • Cliënten hebben menswaardigheid, liefde en zorg nodig

    Van kindsbeen af wilde Marleen Mulder al verpleegkundige worden. Tot 13 jaar terug werkte ze in het ziekenhuis maar moest door rugklachten noodgedwongen op zoek naar een andere werkplek. Het werd de verslavingszorg en ze voelt zich er als een vis in het water!

  • Een cliënt moet zich gehoord voelen

    Werken in de GGZ, dat wilde collega Firdaouss El Massoudi altijd al. Maar de verslavingszorg stond niet direct op nummer 1 want, dacht ze, daar moet je echt wel stevig voor in je schoenen staan. Maar toen ze bij toeval voor haar opleiding bij Tactus terechtkwam was ze direct verkocht. 

  • Mensen helpen in een crisis geeft veel voldoening

    Na zijn studie had collega Joran Likkel al snel de keuze gemaakt, door enthousiaste (oud-) studiegenoten die al werkzaam waren bij Tactus, koos hij ook voor de verslavingszorg. Omdat hij nog niet precies wist wat goed bij hem zou passen koos hij voor de flexpool.

Tactus is in het landelijke werkgeversonderzoek van Effectory beloond met het keurmerk Beste Werkgever. Dit betekent dat wij als werkgever uitblinken op thema’s als betrokkenheid en goed werkgeverschap.
Tijdens de online nieuwjaarshow voor onze medewerkers heeft collega en senior ervaringsdeskundige Rick Kamphuis een aantal heerlijke vegan recepten gekookt.
Vanuit het hele land doen er een heleboel mensen mee aan IkPas, maar ook vanuit Tactus zijn er veel collega’s die de uitdaging aangaan. Op onze locatie aan de Pannekoekendijk in Zwolle doet zelfs bijna een heel team van elf collega’s samen mee aan IkPas!