Spring naar content

WERKEN BIJ

Werken in de Intensieve behandelkliniek

De intensieve behandelkliniek van Tactus aan de Willem Dreesstraat in Zutphen is een gesloten verslavingskliniek, waar behandeling wordt geboden gericht op verslaving en mogelijk andere psychische problematiek.

Deze kliniek biedt zeer intensieve behandelingen aan gericht op verslaving en psychische problemen. Cliënten worden hier ondersteund in hun herstel en het hervinden van eigen regie.

Bijzonder aan deze kliniek is de High & Intensive Care (HIC). Dit is een acute opnameafdeling voor cliënten die een ernstige psychische crisis doormaken en voor wie een gesloten opnamesetting nodig is.

Ook is er een Top GGZ-afdeling te vinden, waar gespecialiseerde verslavingszorg voor mensen met een lichte verstandelijke beperking geboden wordt.

Verpleegkundigen en Sociotherapeuten

Voor deze kliniek zoeken wij enthousiaste en gedreven verpleegkundigen en sociotherapeuten. Heb jij een stevige persoonlijkheid en maak je graag samen met je team het verschil? Dan komen we graag met jou in contact!

Meer weten?

Wil je meer weten over de functies? Je mag altijd whatsappen, bellen of mailen met onze recruiter Susanne van der Klok via: arbeidsmarktcommunicatie@tactus.nl.

06 51007450

Verhalen uit de praktijk

  • Een cliënt moet zich gehoord voelen’

    Werken in de GGZ, dat wilde collega Firdaouss El Massoudi altijd al. Maar de verslavingszorg stond niet direct op nummer 1 want, dacht ze, daar moet je echt wel stevig voor in je schoenen staan. Maar toen ze bij toeval voor haar opleiding bij Tactus terechtkwam was ze direct verkocht. 

Vandaag is officieel het Zwembadmuseum Oldenkotte in Rekken geopend door Gerdy van Bellen, bestuurder van Tactus Verslavingszorg en Raymond Koudijs, voorzitter van de Stichting Erfgoed Van Ouwenaller.
Maak jij het verschil voor kinderen van ouders met verslavingsproblemen?
Met veel zorg is onze locatie aan de Polstraat in Deventer onlangs compleet vernieuwd. Een flinke klus, maar met een prachtig resultaat: “Alle zorg is voor de cliënten nu gecentreerd op één punt.”