Spring naar content

Eten de Baas

Heb je een haat- liefdeverhouding met voedsel?

Wanneer gaat eten een te belangrijke rol spelen in je leven dat je nergens anders meer aan kan denken? Deze behandeling is ontwikkeld voor mensen die zich zorgen maken over hun eetgewoonte. Met de 100%-online behandeling kun je jouw eetproblemen, onder begeleiding, aanpakken.

Informatie over de behandeling

Veelgestelde vragen

Ervaringsverhaal

Henri Gelderman
Moeilijke tijden, trauma’s en weggestopte emoties zorgden bij Henri Gelderman (52) niet voor een drank- of drugsverslaving, maar voor een eetverslaving. Na twintig jaar met pieken en dalen met deze verslaving te dealen kwam hij er bij Tactus achter dat de kern van zijn probleem veel dieper lag dan hij eerst dacht.

Lees meer

 • Informatie over eten

  Eten is een van de eerste levensbehoeften van de mens. En samen eten staat vaak voor gezelligheid en bij sociale gebeurtenissen staat de maaltijd meestal centraal.

  Wanneer gaat eten een te belangrijke rol spelen in je leven dat je nergens anders meer aan kan denken?

  Wil je meer weten over eetproblemen of meer inzicht krijgen in je eigen eetgedrag? Op Tactus.nl vind je veel informatie.

 • Ontmoet elkaar

  Heb je behoefte aan contact met anderen omdat je wilt weten hoe anderen hun eetprobleem aanpakken? Neem dan deel aan ons forum.

  Een forum, ook wel prikbord of discussiegroep genoemd, is een plek waar mensen anoniem met elkaar in contact kunnen komen door berichten te delen. Dit forum is er dus voor en door onze bezoekers. Ook als je niet deelneemt aan de behandeling van Etendebaas.nl bent je van harte welkom. Belangrijk is wel dat iedereen zich aan de spelregels houdt.

Informatie voor verwijzers

Veelgestelde vragen

 • Behandeling

  Tactus Verslavingszorg biedt informatie, advies en behandeling aan mensen met een eetverslaving. Tactus biedt ook hulp aan naasten.  

 • Contact

  Heb je vragen over welke hulp het beste bij jou past? Ons aanmeldbureau kan je vragen beantwoorden en uitleg geven over de behandelmogelijkheden. Neem contact met ons op.

  088 382 28 87