Spring naar content

Verslaving de baas 

Testen en aanmelden

Goed dat je een test wilt doen om te onderzoeken hoe het met je gebruik is gesteld, of dat je al over denkt om je aan te melden voor een online behandeling. In beide gevallen willen we je zo een paar vragen stellen over je middelengebruik of gedrag. Dit geeft jou én ons een idee hoe we je het beste kunnen helpen. Als je er daarna voor kiest om je aan te melden gaan we ons best doen om de best passende behandeling te bieden.

Als je na de test, of na de aanmelding nog vragen hebt kun je ons het beste bellen op 088 382 2887. Een paar dingen zijn in ieder geval alvast goed om te weten: 

Verwijsbrief

Voordat we kunnen beginnen met een behandeling hebben we een verwijsbrief nodig. Zo wordt je behandeling ook vergoed door de zorgverzekering. Een verwijsbrief kun je vragen via je huisarts.Wil je je graag aanmelden maar vind je het moeilijk om naar jouw eigen huisarts te gaan voor een verwijzing? Of wil je eerst wat meer informatie of advies? Neem dan contact met ons. Dan zoeken we samen naar een oplossing! 

Aanmelden

Als je hieronder op Testen en aanmelden klikt, begin je met een korte vragenlijst in de Tactus omgeving van het e-healthplatform Minddistrict. Na het invullen van de vragenlijst kun je, als je dat wilt, meteen het aanmeldformulier invullen. Je hebt dan binnen 1 of 2 werkdagen toegang tot je online account en je kunt daar alvast beginnen met onze welkomstmodule. Zodra je verwijsbrief bij ons binnen is, nemen we contact met je op voor verdere afspraken.

Geen zorgen; je zit nergens aan vast. Je kunt je altijd bedenken.

Gerelateerd

Wil je minder drinken of stoppen? Wil je voorkomen dat het uit de hand loopt? Deze behandeling is ontwikkeld voor mensen die zich zorgen maken over hun drinkgewoonte. Je kunt hier online behandelingen volgen bij alcoholproblemen.
Wil je minder blowen of geheel stoppen? Wil je een terugval voorkomen? Deze website is ontwikkeld voor mensen die zich zorgen maken over hun blow-gedrag. Je kunt hier online behandelingen volgen bij cannabisproblemen.
Wanneer gaat eten een te belangrijke rol spelen in je leven dat je nergens anders meer aan kan denken? Deze behandeling is ontwikkeld voor mensen die zich zorgen maken over hun eetgewoonte. Met de 100%-online behandeling kun je jouw eetproblemen, onder begeleiding, aanpakken.