Spring naar content

Alcohol de Baas

Twijfel je of je te veel drinkt?

Wil je minder drinken of stoppen? Wil je voorkomen dat het uit de hand loopt? Deze behandeling is ontwikkeld voor mensen die zich zorgen maken over hun drinkgewoonte. Je kunt een 100%-online behandeling volgen bij alcoholproblemen.

Informatie over de behandeling

Veelgestelde vragen

Ervaringsverhaal

 • Tim van Kleef

  Wat zijn de ervaringen?

  Binnenkort zullen we ervaringsverhalen publiceren specifiek van mensen die Alcohol de Baas hebben gevolgd. Je kunt nu alvast ervaringsverhalen lezen van mensen die bij Tactus via de reguliere behandeling geholpen zijn voor alcohol en andere verslavingen, zoals Tim van Kleef.

 • Informatie over alcohol

  Alcohol is de meest gebruikte drug in onze samenleving. Veel mensen zien het drinken van alcohol als iets gezelligs en daarnaast is het legaal en maatschappelijk erg geaccepteerd.

  Bij matig gebruik zijn de risico’s beperkt, maar wanneer je overmatig drinkt is alcohol één van de meest schadelijke en verslavende middelen.

  Wil je meer weten over alcohol of meer inzicht krijgen in je eigen alcoholgebruik? Op Tactus.nl vind je veel informatie.

 • Ontmoet elkaar

  Heb je behoefte aan contact met anderen omdat je wilt weten hoe anderen hun alcoholprobleem aanpakken? Neem dan deel aan ons forum.

  Een forum, ook wel prikbord of discussiegroep genoemd, is een plek waar mensen anoniem met elkaar in contact kunnen komen door berichten te delen. Dit forum is er dus voor en door onze bezoekers. Ook als je niet deelneemt aan de behandeling van Alcoholdebaas.nl bent je van harte welkom. Belangrijk is wel dat iedereen zich aan de spelregels houdt.

Informatie voor verwijzers

Veelgestelde vragen

 • Behandeling

  Tactus Verslavingszorg biedt informatie, advies en behandeling aan mensen met een alcoholverslaving. Tactus biedt ook hulp aan naasten.  

 • Contact

  Heb je vragen over welke hulp het beste bij jou past? Ons aanmeldbureau kan je vragen beantwoorden en uitleg geven over de behandelmogelijkheden. Neem contact met ons op.

  088 382 28 87