Spring naar content

Ons hulpaanbod

Je hebt de stap gezet om een nieuw leven te beginnen. Samen met ons, en als je dat wenst met je naaste, ga je werken aan je herstel. Je zorgprogramma wordt afgestemd op je persoonlijke situatie en mogelijkheden. Hier vind je een overzicht van ons hulpaanbod om je een idee te geven wat we bieden. Dit overzicht is alfabetisch.

Filters:
Heb je vragen over jouw middelengebruik of die van een ander? Stel je vraag aan ons en wij denken met je mee.
In behandeling gaan kan heel wat met je doen. Allerlei gedachten en emoties kunnen naar boven komen. Voor alles wat je bezighoudt – aan gevoelens en gedachten, hoop en wanhoop, geloof en ongeloof – kan je terecht bij onze geestelijk verzorgers.
Is je partner, ouder, kind of andere naaste in behandeling bij Tactus? Dan hebben we ook voor jou een ondersteuningsprogramma die zorgt dat je jezelf niet verliest.
We geven op een laagdrempelige manier voorlichting over de effecten en risico’s van roken, alcohol, drugs, gokken en gamen.
Wil je in contact komen met lotgenoten? Intact organiseert zelfhulpgroepen voor mensen met een verslaving en hun naasten.

Download

  • Hulpaanbod
Cliëntenbrochure
In deze brochure wordt uitgelegd wie we zijn, wat we bieden, voor wie we werken, hoe men zich kan aanmelden en waar men terecht kan voor advies, hulp, aanmelding en informatie.