Spring naar content
Intact

Herstellen doe je zelf

Herstellen doe je zelf, maar niet alleen. Deze cursus is erop gericht jouw empowerment, zelfwaardering, hoop en kwaliteit van leven te vergroten. Leer ontdekken waar je kracht en zelfvertrouwen uit kan halen.

Doelgroep

Deze cursus is voor mensen met een psychische of psychiatrische beperking of een verslavingsprobleem, die eraan toe zijn om aan hun eigen herstel te gaan werken en eigen verantwoordelijkheid daarvoor te nemen.

Doel

In deze cursus leer hoe je zelf in je kracht kan staan en jezelf kan helpen. Herstellen doe je zelf, maar niet alleen. Je leert ontdekken waar je jouw kracht uit kunt halen. De cursus draagt bij aan hoop en (zelf)vertrouwen. 

Details

Duur: 12 bijeenkomst van ieder 2 uur
Locatie: Enschede, Deventer, Winterswijk, Zwolle, Zutphen of online.
Prijs: geen kosten
Aantal deelnemers: 5 tot 8 deelnemers
Wanneer: Bekijk de agenda welke cursus er binnenkort start of neem contact op met Intact.

Programma

De cursusleiders zijn twee ervaringsdeskundigen van Intact Herstel en Zelfhulp.  

Centraal staan de levensgebieden wonen, werken, contacten met anderen en leren. Op elk van deze gebieden probeer je vast te stellen hoe tevreden je bent, wat je wensen zijn en hoe je van deze wensen werkelijkheid kan maken. 

Volgorde

Het is aan te raden de herstelcursussen in de onderstaande volgorde te volgen:

  1. Kennismaken met Herstel
  2. Herstellen Doe Je Zelf
  3. Werken met Eigen Ervaring

Wanneer je je opgeeft voor een cursus, wordt er van je verwacht dat je alle data aanwezig bent. Je houdt anders een plek bezet voor anderen die de cursus graag willen doen.

  • Intact
Locatie: Enschede
Herstellen doe je zelf, maar niet alleen. Deze cursus is erop gericht jouw empowerment, zelfwaardering, hoop en kwaliteit van leven te vergroten. Leer ontdekken waar je kracht en zelfvertrouwen uit kan halen. Doelgroep Deze cursus is voor mensen met een…

Interesse?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.