Cliënten beoordelen ons met een 8.2
U bevindt zich hier: Home > Contact

Contact

Zoek je hulp, heb je u een vraag of wil  je graag een vrijblijvend adviesgesprek? Aarzel niet en bel. We zijn bereikbaar tijdens kantooruren.

  • 088 382 28 87* - algemeen & aanmelden

Voor algemene vragen kun je ook het contactformulier invullen.

Voor iedereen die te maken heeft met verslaving in zijn/haar omgeving en behoefte heeft aan een luisterend oor Intact Herstel en Zelfhulp (onderdeel van Tactus)

Direct digitaal aanmelden voor een eerste gesprek.

Mailen
Mogelijk vind je het antwoord op je vraag bij onze veelgestelde vragen. Zit je vraag er niet bij? Mail naar vragen@tactus.nl

Tactus vestigingen

Lotgenotencontact, voor een luisterend oor en lotgenotencontact

*Buiten kantoortijden zijn we ook via T 088 382 28 88 bereikbaar.

Klachten
Tactus stelt hoge eisen aan de zorg die zij biedt. Ben je toch ergens ontevreden over, lees dan hier hoe wij omgaan met klachten.

Vragen van studenten
Veel informatie en antwoorden zijn terug te vinden op onze website en op drankendrugs.nl. Ook de pagina's middeleninformatie en veelgestelde vragen bevatten veel informatie. Vragen over werk en opleidingen kunnen gemaild worden naar hrm@tactus.nl

Let op: Verzoeken aan Tactus per telefoon of per mail voor interviews, werkbezoeken, afnemen van vragenlijsten etc. is niet mogelijk.

Persvragen
Wil je als redactie of journalist meer weten over Tactus en/of heb je een verzoek voor een interview? Neem dan contact op met team Communicatie via ons algemene nummer of mail naar communicatie@tactus.nl

Tactus online
Wil je snel en gemakkelijk op de hoogte blijven van actueel nieuws over Tactus Verslavingszorg, ontwikkelingen op het gebied van verslavingszorg of ben je benieuwd naar onze vacatures, volg ons dan via social media, lees ons blog of aboneer je op ons online magazine Tactus in Beeld. En grijp de kans om ons ook te laten weten wat je ervaringen, wensen en inzichten zijn op het gebied van verslaving en verslavingszorg. Je vindt ons hier:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Youtube
Wij zijn Tactus
Tactus in Beeld