Spring naar content

Grip op je gebruik

Gebruik jij meer middelen dan je lief is?
Voorkom dat het verder uit de hand loopt en grijp op tijd in. Dan zit je snel weer goed in je vel.

 • Gratis (preventief) adviesgesprek

  Heb je vragen over jouw middelengebruik? Stel je vraag aan ons en wij denken met je mee over problemen of moeilijke situaties rondom het gebruik van middelen zoals alcohol, drugs en medicijnen en zaken zoals (online) gokken, gamen en beeldschermgebruik. Je kunt gratis en vrijblijvend met Tactus bellen. Liever een persoon op locatie spreken? Dat is ook mogelijk.

 • 100% online behandeling

  Online werken aan je verslaving kent veel voordelen. Je krijgt een traject op maat. En je werkt in je eigen tempo en in je eigen omgeving. Heb je al eens een poging gewaagd? Met support van Tacton lukt het je eerder om daadwerkelijk te stoppen dan wanneer je geen hulp krijgt. Voorkom dat het verder uit de hand loopt en grijp op tijd in. Dan zit je snel weer goed in je vel.

Ervaringsverhalen

Lees wat andere mensen met een verslavingen en hun naasten hebben meegemaakt. Juist ervaringsdeskundigen hebben kennis van factoren en ervaringen die herstel kunnen bevorderen én belemmeren.

Anna
Anna’s zoon kreeg een alcoholprobleem. Mede door gesprekken met andere naasten tijdens ontmoetingsavonden, kreeg ze inzicht in haar rol bij zijn herstelproces. Hoorde het verdriet van andere ouders, wat troostend werkte.
Simone
Simone’s dochter had een alcoholprobleem. Mede dankzij zelfhulp en training heeft ze haar rol in het herstelproces van haar dochter duidelijk gekregen. Met resultaat.
Kelvin
Kelvin Kelvin is 31 jaar en werkt als ICT’er. Heeft een gezin met 2 kinderen. En wilde graag een gezonder…
 • Veelgestelde vragen

  Veel vragen zijn ons al eens gesteld. Deze hebben we met de antwoorden op een rij gezet.

 • Contact

  Mocht je ondanks alle informatie op de website toch nog een vraag hebben, neem dan contact met ons op.