Spring naar content

WERKEN BIJ

Werken in de forensische zorg

Werken in de zorg maar dan met net iets meer uitdaging? Dat vind je in de forensische zorg! Ben jij op zoek naar een pittige baan, goed in het stellen van grenzen en kijk jij niet naar hoe iemand nu is, maar naar wat iemand weer kan worden? Dan is Tactus op zoek naar jou!

Justact

Mensen die in aanraking zijn gekomen met justitie en die een verslaving hebben, kunnen doorverwezen worden naar JusTact, de forensische verslavingspolikliniek van Tactus. We behandelen cliënten die thuis wonen en die in een penitentiaire inrichting verblijven. Het voorkomen van delictgedrag heeft een centrale plaats in de behandeling.

Forensische Verslavingskliniek Basalt

De forensische verslavingskliniek Basalt in Almere geeft cliënten de mogelijkheid om, in een beschermde omgeving, weer regie te krijgen op hun leven door zeer intensieve behandeling en ondersteuning.

Piet Roordakliniek

De Piet Roordakliniek in Zutphen en Apeldoorn is een forensische verslavingskliniek en biedt behandeling aan cliënten die veelvuldig met justitie in aanraking zijn gekomen, langdurig verslaafd zijn en niet in staat zijn om dit patroon te doorbreken.

  • momenteel geen vacatures

Eerst meer weten?

Als je vragen hebt, mag je altijd whatsappen, bellen of mailen met Karen Reus (k.reus@tactus.nl), HR adviseur.

06 5194 3191
  • Onlangs is de campagne ‘Werken in de forensische zorg’ van start gegaan, neem daarvoor een kijkje op de websitewerkeninforensischezorg.nl.

Verhalen uit de praktijk

  • Maatwerk, hoe doe je dat?

    Kortgeleden werd Harm* bij ons opgenomen. Hij kwam met een voorgeschiedenis van internaten, mislukte behandeltrajecten en diverse elkaar tegensprekende diagnoses.

  • Systeemtherapie in de FZ

    Systeemtherapie is een prachtig vak en een must in de behandeling. Maar waarom zou je met deze functie kiezen voor de forensische verslavingszorg?

Tactus is in het landelijke werkgeversonderzoek van Effectory beloond met het keurmerk Beste Werkgever. Dit betekent dat wij als werkgever uitblinken op thema’s als betrokkenheid en goed werkgeverschap.
Tijdens de online nieuwjaarshow voor onze medewerkers heeft collega en senior ervaringsdeskundige Rick Kamphuis een aantal heerlijke vegan recepten gekookt.
Vanuit het hele land doen er een heleboel mensen mee aan IkPas, maar ook vanuit Tactus zijn er veel collega’s die de uitdaging aangaan. Op onze locatie aan de Pannekoekendijk in Zwolle doet zelfs bijna een heel team van elf collega’s samen mee aan IkPas!