Spring naar content

WERKEN BIJ

Directeur Zorg in de verslavingszorg

Als verslavingszorginstelling focussen we ons op de kracht en mogelijkheden van mensen. Bij ons is de cliënt geen verslaafde maar een mens met een verslaving. Deze verslaving is geen keuze, maar herstel bij Tactus wel. Oplossingen zijn gebaseerd op het principe: niet meer dan nodig maar ook niet minder dan verantwoord. 

Met ruim 1500 medewerkers en onze expertise gebieden waar extra focus op ligt, zoals: forensische verslavingszorg, een HIC-voorziening, jeugdverslavingszorg, cliënten met een lichte verstandelijke beperking en de toepassingsmogelijkheden van klinische neuropsychologie leveren we de beste zorg, Ook zetten we actief in op e-health en blended behandelen. Maar ook actuele onderwerpen worden niet geschuwd, zoals het opzetten van de detox van GHB.

We zijn dus continue in ontwikkeling. Daarom dat onze organisatie kort geleden een iets gewijzigde indeling heeft gekregen. Wat betekent dat we nu uit drie directies bestaan die elk een divisie leiden. Daarbij buigt de directeur zorg zich samen met de directeur bedrijfsvoering over de koers van de betreffende divisie. En dat niet alleen, want naast het opstellen, implementeren en borgen van (zorg)beleid, gaat de directeur zorg in- en externe samenwerkingen aan en geeft hij/zij leiding aan de zorginhoudelijke collega’s. Daarnaast behandelt de directeur zorg ook mensen met een verslaving met doorgaans problemen op meerdere domeinen. Dit alles maakt de functie tot een gouden combinatie om de juiste koers te zetten.

Tactus kent drie directeuren zorg. Voor de divisie ‘West’ (Flevoland, Harderwijk, Zwolle, Deventer, Apeldoorn, Zutphen) zoeken wij, vanwege de professionele achtergrond van de andere twee directeuren Zorg (respectievelijk directie ‘Oost’ en directie ‘Forensisch & Reclassering’) een psychiater in de functie van Directeur Zorg. In onderstaande video vertellen Walter de Vos, directeur bedrijfsvoering ‘West’ en Eefje Plegt, directeur zorg ‘Oost’ meer over de functie:

Kom kennismaken!

Benieuwd wat de functie jou nog meer te bieden heeft? Bel of app Walter de Vos, directeur Bedrijfsvoering West, via 06-13507525 en maak vrijblijvend een afspraak om kennis te maken!

We maken met veel genoegen bekend dat Omnizorg is onderscheiden als World-class Workplace 2024-2025. Dankzij de positieve feedback van onze medewerkers hebben we deze prachtige onderscheiding ontvangen voor goed werkgeverschap.
Vandaag is officieel het Zwembadmuseum Oldenkotte in Rekken geopend door Gerdy van Bellen, bestuurder van Tactus Verslavingszorg en Raymond Koudijs, voorzitter van de Stichting Erfgoed Van Ouwenaller.
Maak jij het verschil voor kinderen van ouders met verslavingsproblemen?