Spring naar content

Voor verwijzers

Aanmelding klinische behandeling

Heb je een patiënt of cliënt in ambulante behandeling en wil je dat hij of zij tijdelijk wordt behandeld in een kliniek voor een verslaving om daarna je eigen ambulante hulpverlening door te zetten? Verwijs dan door naar een kliniek van Tactus.
Naast de behandelklinieken heeft Tactus ook klinieken voor specifieke doelgroepen.

Soorten behandelklinieken

  • Jeugdkliniek voor jongeren tussen de 13 en 23 jaar. De jeugdkliniek heeft een eigen vleugel in de kliniek aan de Piet Heinstraat in Zutphen
  • Forensische kliniek (Piet Roordakliniek) biedt behandeling aan mensen die veelvuldig met justitie in aanraking zijn gekomen, langdurig verslaafd zijn en niet in staat zijn om dit patroon te doorbreken.
  • Intensieve behandelkliniek is een gesloten verslavingskliniek, waar zeer intensieve behandeling en begeleiding wordt geboden gericht op verslaving en mogelijk andere psychische problematiek.

Bij Tactus zijn we ook gespecialiseerd in de behandeling voor mensen met een lichte verstandelijke beperking.

Verwijsbrief

Je kunt de Verwijsbrief Kliniek downloaden, invullen en naar ons opnamebureau mailen: opnamebureau@tactus.nl. Let wel bij het mailen van deze privacygevoelige informatie dat je de gegevens op een beschermde manier verstuurt met een beveiligde mail applicatie, zoals bijvoorbeeld ZIVVER. Beschik je niet over een beveiligde mail omgeving dat kun je de Tactus conversatiestarter van ZIVVER  hiervoor gebruiken.  

Advies

Wil je eerst overleggen over de mogelijkheden voor klinische opname of meer informatie over onze kennis en expertise? Dat is uiteraard mogelijk. Je kunt ons mailen via opnamebureau@tactus.nl of bellen en vragen doorverbonden te worden met ons opnamebureau.

088 382 28 87

Gerelateerd

Tactus biedt hulp en advies aan huisartsen, maatschappelijk werkers en hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg. Ook aan mensen die werken bij het justitiële apparaat of wie anderszins betrokken zijn bij de hulpverlening aan mensen met verslavingsproblemen.
Wil je iemand verwijzen met een verslavingsprobleem met bijvoorbeeld alcohol, cannabis, benzodiazepinen, gokken, gamen of eetstoornissen? Verwijs dan naar Tactus.
Ben je een verwijzer en heb je een patiënt of cliënt waarbij een reguliere verwijzing voor behandeling niet volstaat, maar met spoed verslavingszorg nodig is? Aanmelden kan binnen en buiten kantoortijden.
cliënten beoordelen ons met een:
8.2