Spring naar content

Voor verwijzers

Aanmelding klinische behandeling

Heb je patiënt of cliënt in ambulante behandeling en wil je dat hij of zij tijdelijk wordt behandeld in een kliniek voor een verslaving om daarna je eigen ambulante hulpverlening door te zetten? Verwijs dan door naar een kliniek van Tactus.

Instanties die kunnen doorverwijzen zijn héél divers. Denk aan ggz-instellingen, lvb-instellingen, jeugd-instellingen, maatschappelijk werk maar ook andere verslavingszorg-instellingen die gebruik willen maken van onze specialismen.

Verwijsbrief

Je kunt de Verwijsbrief Kliniek downloaden, invullen en naar ons opnamebureau mailen: opnamebureau@tactus.nl. Let wel bij het mailen van deze privacygevoelige informatie dat je de gegevens op een beschermde manier verstuurt, zoals met ZIVVER.

Advies

Wil je eerst overleggen over de mogelijkheden voor klinische opname of over onze kennis en expertise? Dat is uiteraard mogelijk. Je kunt ons mailen via opnamebureau@tactus.nl of Tactus bellen en vragen doorverbonden te worden met ons opnamebureau.

088 382 28 87

Gerelateerd

Tactus biedt hulp en advies aan huisartsen, maatschappelijk werkers en hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg. Ook aan mensen die werken bij het justitiële apparaat of wie anderszins betrokken zijn bij de hulpverlening aan mensen met verslavingsproblemen.
Ben je huisarts en heb je een patiënt met een verslavingsprobleem met bijvoorbeeld alcohol, cannabis, benzodiazepinen, gokken, gamen of eetstoornissen? Verwijs dan naar Tactus.
Ben je een verwijzer en heb je een patiënt of cliënt waarbij een reguliere verwijzing voor behandeling niet volstaat, maar met spoed verslavingszorg nodig is? Aanmelden kan binnen en buiten kantoortijden.