Spring naar content

Talk ’n Joy

Kinderen met een ouder die een verslavingsprobleem heeft (gehad) voelen zich vaak net even anders dan andere kinderen. Voor deze kinderen is het niet vanzelfsprekend om ervaringen te kunnen delen. Daarom hebben we bij Tactus Talk ’n Joy, een uniek initiatief dat deze kinderen de kans biedt om even onbezorgd kind te zijn en om met lotgenoten te kunnen praten.

 • Talk ’n Joy week

  Elk jaar organiseert Tactus in de zomervakantie een week waarin kinderen van (ex) verslaafde ouders ervaringen uitwisselen en leuke activiteiten ondernemen.

 • Talk ’n Joy groepen

  Op verschillende locaties organiseert Talk ’n Joy groepen en trainingen

 • Talk ’n Joy dagen

  Tijdens deze dagen worden er heel veel leuke dingen gedaan: naar de bioscoop gaan, lekkere dingen bakken, bootcamp, lasergamen of misschien heb je zelf nog wel een goed idee! Daarnaast kun je praten over wat jou bezighoudt. Natuurlijk beslis jij wat je wel of niet wilt vertellen.

 • Voor jongeren

  Ben jij tussen de 8 en 23 jaar en je hebt/had een vader en/of moeder met een verslavingsprobleem? Dan zijn de Talk ’n Joy dagen en week speciaal voor jou!

Agenda

 • KOV
Locatie: Ommen
Tactus organiseert deze zomer van 20 tot en met 26 juli 2024 een Talk ’n Joy week speciaal voor jongens en meiden van 8 tot 18 jaar waarvan de vader en/of moeder een verslavingsprobleem heeft (gehad). Het is voor iedereen…
 • Help ons!

  Graag willen we nog heel veel kinderen een onbezorgde week te geven. Meer weten over hoe je ons kan helpen deze droom waar te maken lees dan snel verder.

 • Contact met Talk ’n Joy

  Wil je in contact komen met het team van Talk ’n Joy? Wij zijn bereikbaar via ons hoofdkantoor of eigen e-mailadres.

  088 382 28 87

  Hoofdkantoor Tactus
  Keulenstraat 3
  7418 ET Deventer

Folders

 • Zelfhulpgroep
Talk ’n Joy sponsorfolder
Draag bij aan het mogelijk maken van ontmoetingen tussen kinderen in de regio!
 • Zelfhulpgroep
Talk ’n Joy week
De Talk ’n Joy week is voor jongens en meiden van 8 tot 18 jaar van wie de vader en/of moeder verslavingsproblemen heeft (gehad).
 • Zelfhulpgroep
Talk n Joy – 16 tot 23 jaar
Voor jongeren tussen de 16 en 23 jaar, waarvan de vader of moeder alcohol, drugs of medicijnen (heeft) gebruikt of (veel) gokt. Nu of toen hij/zij opgroeide.
 • Zelfhulpgroep
Talk n Joy – 12 tot 16 jaar
Voor jongens en meiden van 12 tot 16 jaar van wie de vader of moeder verslavingsproblemen heeft.
 • Zelfhulpgroep
Talk n Joy – 8 tot 12 jaar
Voor jongens en meiden van 8 tot 12 jaar van wie de vader of moeder verslavingsproblemen heeft.

Over Talk ’n Joy

Opgroeien in een kansrijke omgeving, daar staat de afkorting OKO voor. Het is een werkvorm om jongeren gelukkiger en gezonder op te laten groeien en te voorkomen dat ze alcohol gaan drinken, roken én vapen en/of drugs gaan gebruiken.
Het was eindelijk lente, zo midden in de meivakantie. 24 graden met zon! Laat dat nou net de dag zijn…
“Gezondheid!” Dat wensen we het elkaar bij een nies of hoest. Maar hoe vaak staan we er eigenlijk echt bij stil? Onze gezondheid is één van de belangrijkste dingen die we hebben en ook zo kwetsbaar om het te kunnen verliezen.