Spring naar content

Activiteiten

Naast de reguliere hulpverleningsaanbod, biedt Tactus ook trainingen, cursussen, seminaars en andere activiteiten aan. De meesten hiervan worden aangeboden door Jeugd & Preventie en Intact Herstel en Zelfhulp.

Filters:
In Oldenzaal organiseert Intact elke donderdagavond een vrije inloop voor mensen in herstel, naasten van mensen met een verslaving en andere belangstellenden.
In Zutphen organiseert Intact op de maandagavond van de oneven weken een leuke activiteit voor mensen in herstel.
In Almelo organiseert Intact op de maandagavond van de even weken een leuke activiteit voor mensen in herstel.
Intact biedt ook een zelfhulpgroep aan vrouwen die te maken hebben gehad met huiselijk geweld, zowel lichamelijk, psychisch als seksueel.
Op verschillende plekken wordt er een (middag)inloop georganiseerd. Naasten van een persoon met een verslavingsprobleem kunnen vrijblijvend langs komen om op een ontspannen manier met elkaar te kunnen praten.
DJ MIK staat voor ‘De Jonge Mensen In Kracht’ en is een zelfhulpgroep voor, door en met jongeren tussen de 16 en de 28 jaar op diverse locatie van Tactus.
Op verschillende plekken wordt er een (avond)inloop georganiseerd. Mensen in behandeling of herstel van een verslaving kunnen vrijblijvend langs komen om op een ontspannen manier met elkaar te kunnen praten.
In dit weekendseminar nemen we je mee door de binnenwereld van mensen met een ‘rafelrand(je)’. Je zult eerst ontdekken hoe je zelf omgaat met de stress en negatieve gebeurtenissen in je leven. Daarna kijken we naar de ander met de verslaving.
Kom in contact met je lichaam en gevoel. Tijdens dit dubbele weekendseminar ontdek je door middel van fysieke bewegingsoefeningen hoe jij in je kracht kunt staan.
Mogelijk had je je altijd al willen verdiepen in bepaalde onderwerpen en ben je op zoek naar onlinemogelijkheden daarin.