Spring naar content
Intact

Intact online leren

Mogelijk had je je altijd al willen verdiepen in bepaalde onderwerpen en ben je op zoek naar onlinemogelijkheden daarin.

Doelgroep

Niet iedereen is geschikt om online training te volgen. Het vereist behoorlijk wat discipline en betrokkenheid om een online training af te ronden.

Doel

We bieden je deze cursussen en trainingen aan zodat je jezelf verder kan ontwikkelen. Je kan praktische kennis opdoen en vaardigheden ontwikkelen zoals over Word, Nederlands, solliciteren en creatief schrijven. Maar je kan ook meer inzicht in jezelf met aanbod als Mindfulness en Lekker in je vel.

Details

Duur: wisselend, op eigen tempo af te ronden
Locatie: online
Prijs: gratis

Inschrijven

Om deel te kunnen nemen aan deze online trainingen en cursussen moet je je eerst inschrijven. Het enige wat hiervoor nodig is, is je voornaam en een werkend e-mailadres.

  1. Meld je aan via de knop hieronder
  2. Activeer je account via een e-mail die je na aanmelding zal ontvangen
  3. Ga naar https://intactonlineleren-tactusverslavingszorg.anewspring.nl en log in
  4. Kies een cursus of training in de catalogue
  5. Klik op de ‘Toevoegen’ knop
  6. Klik op de ‘Aan de slag’ knop
  7. Nu kan je beginnen met leren!

Het aanbod

Test jezelf: Jij? Jij bent wie je bent, maar hoe goed ken je jezelf? Doe deze cursussen en kijk eens een keer echt goed in de spiegel. 

Eigenaarschap: Word eigenaar van je werk! Zo ervaar je meer betrokkenheid, meer verantwoordelijkheid en meer voldoening.

Vitaliteit: Hoe zit het met jouw eet-, beweeg- en slaappatroon? In deze training neem je ze stuk voor stuk onder de loep en met kleine veranderingen maak je een groot verschil!

Lekker in je vel: Minder zorgen, meer genieten! In deze training leer je hoe je jouw geluksgevoel vergroot.

Nu ik!: Assertiviteit voor beginners Heb je je weer de kaas van het brood laten eten? Dit was de laatste keer! Na het volgen van deze training blijft iedereen van jouw boterham af!

Office 2016 Excel – basis: Waarom zou je zelf allerlei lastige berekeningen uitvoeren als Excel dat voor je kan doen? In deze training maak je kennis met de meest gebruikte formules, functies en opmaakmogelijkheden.

Office 2016 Excel – gevorderden: Heb je de basisvaardigheden van Excel onder de knie? Tijd voor de volgende stap! Tijd voor geavanceerde functies, data-analyse met draaitabellen, véél cijfers en samenwerken in Excel!

Mindfulness: Pieker minder, reduceer stress, word productiever en verbeter relaties. Leef met aandacht… en geniet van het moment. Dat is mindfulness. Iets voor jou? Doe nu de training!

Het 80/20 principe: meer bereiken in minder tijd: Ga van een overvolle naar een overzichtelijke agenda. Stel prioriteiten volgens het 80/20-principe en houd tijd over!

Optimisme voor beginners: Optimisme kun je leren. Reken af met negativiteit en richt je op het positieve, waardoor niet alleen jij maar ook je omgeving steeds optimistischer wordt. Hoe? Door deze training te doen!

Gewoon goed Nederlants: Gebeurt of gebeurd? Pannekoek of pannenkoek? Groter dan of groter als? Fris je Nederlands op met deze online training. Met heel veel tests!

E-mails schrijven: Hoe formuleer je een kernboodschap en hoe schrijf je bondige, overtuigende teksten? Na het volgen van deze training schrijf jij voortaan de perfecte mail!

Solliciteren met lef: Hoe zorg je ervoor dat juist jij die geweldige promotie krijgt? Hoe vind je een baan die écht bij jou past? Solliciteer met lef en jij bent degene die er met de baan vandoor gaat.

Tel tot 10! Emotiemanagement: Wil jij al je emoties onder controle houden? In deze training word jij de baas over vreugde en verdriet.

Conflicthantering: Een conflict op je werk? Dat hoeft geen probleem te zijn, zolang je er maar op een professionele manier mee omgaat …

Trekhaak gezocht (maak je dromen waar!): Jouw droom wordt realiteit! Ga je dromen achterna, overwin jouw beren op de weg behoud een open vizier. Online training i.s.m. Tjerk Ridder, ‘Trekhaak Gezocht’!

Interesse?

  • Waar bent je bereid heen te gaan voor deze training?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.