Spring naar content

Gokken de Baas

Twijfel je of je te veel gokt?

Wil je voorkomen dat het uit de hand loopt? Deze behandeling is ontwikkeld voor mensen die zich zorgen maken over hun gokgewoonte. Met de 100%-online behandeling kun je je gokproblemen, onder begeleiding, aanpakken.

Informatie over de behandeling

Veelgestelde vragen

Ervaringsverhaal

 • Marco Smit

  Wat zijn de ervaringen?

  Binnenkort zullen we ervaringsverhalen publiceren specifiek van mensen die Gokken de Baas hebben gevolgd. Je kunt nu alvast ervaringsverhalen lezen van mensen die bij Tactus via de reguliere behandeling geholpen zijn voor een gok of andere verslaving, zoals Marco Smit.

 • Informatie over gokken

  Gokken is het spelen van een kansspel waaraan het winnen of verliezen van geld (of een prijs) verbonden is.

  Je kunt verslaafd raken aan gokken wanneer je er steeds sterker naar gaat verlangen. Je zoekt de spanning op die je in een soort roes brengt. Je wordt zelfverzekerd als je wint en je blijft op zoek naar die egoboost, zelfs als je keer op keer verliest.

  Wil je meer weten over alcohol of meer inzicht krijgen in je eigen alcoholgebruik? Op Tactus.nl vind je veel informatie.

 • Ontmoet elkaar

  Heb je behoefte aan contact met anderen omdat je wilt weten hoe anderen hun gokprobleem aanpakken? Neem dan deel aan ons forum.

  Een forum, ook wel prikbord of discussiegroep genoemd, is een plek waar mensen anoniem met elkaar in contact kunnen komen door berichten te delen. Dit forum is er dus voor en door onze bezoekers. Ook als je niet deelneemt aan de behandeling van Alcoholdebaas.nl bent je van harte welkom. Belangrijk is wel dat iedereen zich aan de spelregels houdt.

Informatie voor verwijzers

Veelgestelde vragen

 • Behandeling

  Tactus Verslavingszorg biedt informatie, advies en behandeling aan mensen met een gokverslaving. Tactus biedt ook hulp aan naasten.  

 • Contact

  Heb je vragen over welke hulp het beste bij jou past? Ons aanmeldbureau kan je vragen beantwoorden en uitleg geven over de behandelmogelijkheden. Neem contact met ons op.

  088 382 28 87