Spring naar content

Zwolle, Locatie Dr. Stolteweg

Dr. Stolteweg 58
8025 AX Zwolle

Ambulante ondersteuning
Verslavingsbehandelingen

Algemene informatie

Aan de Dr. Stolteweg in Zwolle kun je terecht voor de reclassering, preventie en ambulante behandelingen. In dit gebouw gebruikt Tactus de begane grond en de derde verdieping.

Aanbod

Op deze locatie kunnen o.a. cliënten met een dubbele diagnose terecht. Daarnaast biedt Tactus medische zorg, woonbegeleiding en verslavingsbehandeling aan cliënten. Hier bevinden zich ook medewerkers van Jeugd & Preventie die regelmatig cursussen en dergelijke organiseren.

Drugstestservice

Deze locatie is ook een inleverpunt voor drugstests. Je kunt hier je pil, poeder of andere drug laten testen. Deze wordt altijd doorgestuurd naar het laboratorium. Een week na inlevering, kan je bellen voor de uitslag. 

Meer over hoe het testen werkt kun je lezen op drugs-test.nl.

Bereikbaarheid

Rondom het gebouw zijn er een aantal parkeerplekken aanwezig. Wanneer de parkeerplaats bij de locatie bezet is, kun je parkeren bij hotel Lumen (parkeerterrein stadionplein). Het eerste uur is gratis, daarna is het betaald parkeren. Vanuit de parkeerplaats is er een pad naar de locatie toe. U komt dan uit aan de achterzijde van het pand.

Met openbaar vervoer kunt u vanaf busstation Isala Ziekenhuis lopen naar de Dr. Stolteweg. Hier stoppen de buslijnen 7 en 664.

Let op werkzaamheden

Vanaf 13 januari t/m oktober 2020 is op de Ceintuurbaan ter hoogte van de spoorkruising continu één rijstrook per rijrichting afgesloten. Er geldt dan een maximum snelheid van 50 km per uur. Dit kan met name in de spits leiden tot overlast. Actuele informatie hierover vind je op de ProRail website.

Wachttijden

Overzicht met wachttijden van deze locatie

Alcohol

 • Gem. Aanmeldwachttijd
  4,9 wk
 • Gem. Behandelwachttijd
  2,9 wk

Overige middelen

 • Gem. Aanmeldwachttijd
  3,9 wk
 • Gem. Behandelwachttijd
  1,4 wk

Basis GGZ

 • Gem. Aanmeldwachttijd
  5,1 wk
 • Gem. Behandelwachttijd
  4,6 wk