Spring naar content

Zwolle, Locatie Dr. Stolteweg

Dr. Stolteweg 58
8025 AX Zwolle

Ambulante woonbegeleiding
JusTact
Polikliniek*
Verslavingsreclassering

*Dubbeldiagnose - Jeugd - Verslaving & LVB - Medische zorg - Preventie - Verslavingsbehandeling
Algemene informatie

Aan de Dr. Stolteweg in Zwolle kun je terecht voor de reclassering, preventie en ambulante behandelingen. In dit gebouw gebruikt Tactus de begane grond en de derde verdieping.

Aanbod

Op deze locatie kunnen o.a. cliënten met een dubbele diagnose terecht. Daarnaast biedt Tactus medische zorg, woonbegeleiding en verslavingsbehandeling aan cliënten. Hier bevinden zich ook medewerkers van Jeugd & Preventie die regelmatig cursussen en dergelijke organiseren.

JusTact

Mensen die in aanraking zijn gekomen met justitie en die een verslaving hebben, kunnen doorverwezen worden naar JusTact, de forensische verslavingspolikliniek van Tactus. JusTact werkt, onder andere, vanuit deze locatie.

Drugstestservice

Deze locatie is ook een inleverpunt voor drugstests. Op afspraak kunt je hier je pil, poeder of andere drug laten testen. Deze wordt altijd doorgestuurd naar het laboratorium. Een week na inlevering, kan je bellen voor de uitslag. 

Meer over hoe het testen werkt kun je lezen op drugs-test.nl.

Maak voordat je langskomt telefonisch een afspraak.

Bereikbaarheid

Rondom het gebouw zijn er een aantal parkeerplekken aanwezig. Wanneer de parkeerplaats bij de locatie bezet is, kun je parkeren bij hotel Lumen (parkeerterrein Stadionplein). Het eerste uur is gratis, daarna is het betaald parkeren. Vanaf deze parkeerplaats loopt een pad naar de locatie. Je komt dan uit aan de achterzijde van het pand.

Deze locatie is ook met het openbaar vervoer te bereiken. Bushalte Isala Ziekenhuis is op loopafstand van de Dr. Stolteweg. Hier stoppen de buslijnen 7 en 664.

Wachttijden

Overzicht met wachttijden van deze locatie

Middelgerelateerde & verslavingsstoornissen

  • Gem. Aanmeldwachttijd
    7 wk
  • Gem. Behandelwachttijd
    3 wk