Spring naar content

Zutphen, Locatie Willem Dreesstraat

Willem Dreesstraat 5
7204 JP Zutphen

Intensieve Behandelkliniek (Wvggz)
LVB & Verslaving
TOPGGz-afdeling

Algemene informatie

De intensieve behandelkliniek van Tactus is een gesloten verslavingskliniek, waar behandeling wordt geboden gericht op verslaving en mogelijk andere psychische problematiek. Deze kliniek biedt zeer intensieve behandelingen aan gericht op verslaving en psychische problemen. Je wordt hier ondersteund in je herstel en het hervinden van eigen regie.

Aanbod

Bijzonder aan deze kliniek is de High & Intensive Care (HIC). Dit is een acute opnameafdeling voor cliënten die een ernstige psychische crisis doormaken en voor wie een gesloten opnamesetting nodig is.

Op Klinische behandeling | Tactus Verslavingszorg lees je meer over de behandeling die we geven.

Logo Centrum Verslaving en LVB

Centrum Verslaving & LVB

Dit is een van de TOPGGz-locaties binnen Tactus. Het centrum is gespecialiseerde verslavingszorg voor mensen met een lichte verstandelijke beperking.

Binnen afdeling Terra bieden we deze zorg.

Bereikbaarheid

Zowel aan de locatie als aan de Willem Dreesstraat bevinden zich voldoende parkeerplekken. 

Aan de Draaiomsdreef ligt de dichtstbijzijnde bushalte (Warnsveld, Welgelegen) waar buslijnen 82, 83 682 en 880 stoppen.

Virtuele tour

Wil je hier een kijken binnen nemen? Dat kan! Neem een virtuele tour*:

* Het kan heel eventjes duren voordat de tour start. Dit is afhankelijk van je internetsnelheid. Zodra de tour geladen is, zal de startpagina vervangen worden door de interactieve tour.

Downloads

Geen items gevonden