Spring naar content

Rekken, Locatie Oldenkotte

Kienvenneweg 18
7157 CC Rekken

Beschermd wonen
Klinische opname
LVB & Verslaving
TOPGGz-afdeling
Werk en dagbesteding Tactory

 

Algemene informatie

In de prachtige en rustige omgeving van deze Tactus locatie in Rekken kunnen cliënten even alles vergeten. Maar achter alle rust en groen zit een bruisende kliniek waar hard gewerkt wordt. Op 21 april is deze locatie officieel geopend. Op 15 mei 2023 is Tactus gestart met de zorg aan maximaal 55 cliënten op deze locatie. Hiermee wordt de oude locatie aan de Dr. Slotlaan 16 in Rekken gesloten.

Aanbod

Klinische opname

Tactus Rekken heeft o.a. klinische behandeling waar cliënten kunnen verblijven en werken aan hun herstel. Daarnaast is er werk en dagbesteding met een grote moestuin en een houtwerkplaats waar meubelen en andere houten voorwerpen gemaakt worden.

De locatie heeft de beschikking over 55 bedden en is bedoeld voor cliënten die komen voor een:

  • Klinische opname voor max. 4 maanden
  • Herstelopname (voor chronische verslaafde clienten) van 8 weken

Cliënten krijgen hier verschillende modules aangeboden; ook taakstraffers van andere Tactus locaties kunnen hier terecht. De omgeving doet de cliënt extra goed. Doordat de locatie zo rustig ligt hebben ze geen prikkels van buitenaf. 

Beschermd wonen

Op deze locatie bieden we (forensisch) beschermd wonen aan. Bij beschermd wonen woon je in een woning van Tactus of in een appartementencomplex. Er is 24 uur per dag begeleiding en ondersteuning oproepbaar of aanwezig.

Tactory

Cliënten kunnen voor dagbesteding kiezen uit werken in het bos, in de moestuin, met dieren (kippen en konijnen) of er kan van alles van hout gemaakt worden. De producten vers van het land worden verwerkt in het menu van de kliniek.

Logo Centrum Verslaving en LVB

Centrum Verslaving & LVB

Dit is een van de TOPGGz-locaties binnen Tactus. Het centrum is gespecialiseerde verslavingszorg voor mensen met een lichte verstandelijke beperking.

Sfeerimpressie

Bereikbaarheid

Voor locatie zijn voldoende parkeerplekken aanwezig. Deze locatie is lastig te bereiken met het openbaar vervoer.

Tactus biedt (forensisch) beschermd wonen aan in Gelderland en Overijssel. Bekijk alle beschermd wonen locaties.

  • Zwembadmuseum Oldenkotte

    Duik in de geschiedenis van Tactus Verslavingszorg en de Rekkense Inrichtingen in het Zwembadmuseum Oldenkotte in Rekken.

Downloads

  • Cliënteninformatie
ZPM Cliëntenfolder
ZPM is de nieuwe bekostiging van de geestelijke gezondheidszorg. In deze folder lees je wat je daarvan merkt.