Spring naar content

Deventer, Locatie Brink

Brink 40
7411 BT Deventer

Poliklinische verslavingszorg
Woonbegeleiding
Intact Herstel en Zelfhulp

Algemene informatie

Op de locatie Brink bevinden zich onderdelen van zowel Tactus Verslavingszorg als JusTact (forensische verslavingspoli) en Intact Herstel en Zelfhulp.

Aanbod

In het hart van Deventer bevindt zich de locatie Brink. Hier werken onder andere medewerkers van preventie en woonbegeleiding en kunnen cliënten terecht voor hun verslavingsbehandeling en herstel. Er is een verslavingsarts en er zijn praatgroepen van Intact Herstel en Zelfhulp. Daarnaast zijn er verschillende vergaderruimtes. Vanuit team JusTact Zwolle wordt hier op vrijdag behandeling geboden.

Naast de locatie is er een etalage te zien met het aanbod van fietsen die worden gemaakt en gerepareerd aan de locatie Emdenstraat in Deventer.

Intact Herstel en Zelfhulp

Intact is ook werkzaam op deze locatie. Intact organiseert zelfhulpgroepen en heeft een aanbod van herstelcursussen voor mensen die met hun herstel aan de slag willen en echte veranderingen willen in hun leven.

JusTact

Mensen die in aanraking zijn gekomen met justitie en die een verslaving hebben, kunnen doorverwezen worden naar JusTact, de forensische verslavingspolikliniek van Tactus. JusTact werkt, onder andere, vanuit deze locatie.

Drugstestservice

Deze locatie is ook een inleverpunt voor drugstests. Op afspraak kunt je hier je pil, poeder of andere drug laten testen. Deze wordt altijd doorgestuurd naar het laboratorium. Een week na inlevering, kan je bellen voor de uitslag. 

Meer over hoe het testen werkt kun je lezen op drugs-test.nl.

Maak voordat je langskomt telefonisch een afspraak.

Bereikbaarheid

Verderop aan de Emmastraat onder de Wilhelminabrug bevindt zich de parkeergarage Brink. Hier is voldoende parkeerruimte.

Het treinstation Deventer is minder dan 10 minuten van Brink 40.

Voor de locatie kan je gemakkelijk je fiets kwijt.

Wachttijden

Overzicht met wachttijden van deze locatie

Alcohol

 • Gem. Aanmeldwachttijd
  5 wk
 • Gem. Behandelwachttijd
  7 wk

Overige middelen

 • Gem. Aanmeldwachttijd
  3 wk
 • Gem. Behandelwachttijd
  4 wk

Basis GGZ

 • Gem. Aanmeldwachttijd
  --
 • Gem. Behandelwachttijd
  --