Spring naar content

Hulpaanbod

Werk en dagbesteding

Bij Tactus kennen we de waarde van werk. Het is een belangrijke stap op weg naar herstel. Werk of dagbesteding brengt beweging in je leven en biedt toekomstperspectief.

Je zult bij Tactus een ruime keuze in dagbesteding vinden. Van fietsen maken tot bosbouw en van houtbewerking tot catering. Je krijgt een uniek en persoonlijk traject, waarbij we kijken waar de behoeften en capaciteiten liggen. Ons doel is je zover mogelijk op de weg terug te brengen. Voor de één is dat re-integratie; voor een ander nuttige dagbesteding.

Demontage: dat betekent dat het met beleid uit elkaar gehaald moet worden
en de goede onderdelen bewaren en sorteren!

Tactory

Om werk en dagbesteding te kunnen aanbieden, heeft Tactus een aantal projecten opgericht met dit doel. Op locatie, onder begeleiding, kun je een volgende stap nemen in je begeleiding. Zo bouw je weer een dagritme op wat zal helpen je leven weer op te pakken.

Tactory locaties

Op deze Tactory locatie staat arbeidsgewenning bij cliënten centraal. Zij kunnen hier terecht voor productieve dagbesteding.
Deze locatie biedt cliënten werk en dagbesteding.
Tactus Rekken heeft o.a. klinische behandeling waar cliënten kunnen verblijven en werken aan hun herstel.
Op deze Tactory locatie kunnen cliënten onder begeleiding van de werkmeesters zichzelf ontwikkelen tot bijvoorbeeld cateraar, fietsenmaker, klusser, tuinman of verhuizer.