Spring naar content

Deventer, Locatie Emdenstraat

Emdenstraat 9c
7418 BR Deventer

Werk en dagbesteding Tactory

Algemene informatie

Op deze Tactory locatie staat arbeidsgewenning bij cliënten centraal. Cliënten kunnen onder begeleiding van de werkmeesters zichzelf ontwikkelen tot bijvoorbeeld cateraar, fietsenmaker, klusser, tuinman of verhuizer.
Heb je een fiets kapot? Breng ‘m langs en hij wordt gemaakt. Op zoek naar een andere tweedehands fiets? Ze hebben altijd wat staan.

Aanbod

Naast het bijbrengen van alle fijne kneepjes van het fietsenmakers vak leren cliënten ook een catering te verzorgen, tuin te onderhouden en voorraad te beheren. Op drukke dagen zijn er zo’n 25 cliënten werkzaam op deze bruisende locatie.

Fietsenwerkplaats

Verschillende gemeenten, waaronder Zutphen, Borne, Raalte en Olst-Wijhe, leveren fietsen aan. Veelal stationsfietsen die opgeknapt kunnen worden of vakkundig gedemonteerd; onderdelen worden waar het kan hergebruikt of verantwoord afgevoerd. Nieuwe fietsen kunnen klantgericht gemaakt worden, denk aan spuiten in de huisstijlkleur met desgewenste specificaties.

Catering

In de keuken wordt voor tussen de middag een warme maaltijd bereid voor alle cliënten die er werken.
Daarnaast wordt ook de catering voor Tactus locaties verzorgd, denk aan lunches of een receptie voor bijvoorbeeld een opening van een locatie.

Klussendienst

Er wordt op deze locatie ook geklust. Onze klussendienst neemt cliënten mee op karwei, bijvoorbeeld voor een verhuisklus voor Tactus, het afvoeren oude kantoormeubilair, het inrichten van nieuwe locaties. Daarnaast beheren we de opslag in ons centrale magazijn. Ook voeren we tuinonderhoud uit op Tactus locaties, denk aan bestrating, grasmaaien, snoeien en schoonspuiten van terrassen.

Voorraadbeheer en distributie

Voor onze Communicatie afdeling beheren wij de voorraad communicatiemiddelen (boeken, brochures, folders, gadgets en relatiegeschenken) en vervoeren wij deze naar diverse locaties. Ook leveren wij een bijdrage aan handling en verspreiding van de eindejaarsgeschenken voor Tactus medewerkers.

Sfeerimpressie

Bereikbaarheid

Er zijn voor bezoekers een aantal parkeerplaatsen beschikbaar op het terrein.
Het is ongeveer 12 minuten lopen van de dichtstbijzijnde bushalte naar het werkterrein.

Openingstijden

Overzicht met openingstijden van deze locatie

Maandag

 • Openingstijden
  09:00 - 16:30

Dinsdag

 • Openingstijden
  09:00 - 16:30

Woensdag

 • Openingstijden
  09:00 - 16:30

Donderdag

 • Openingstijden
  09:00 - 16:30

Vrijdag

 • Openingstijden
  09:00 - 12:00

Zaterdag

 • Openingstijden
  Gesloten

Zondag

 • Openingstijden
  Gesloten