Spring naar content

Activiteiten

Naast de reguliere hulpverleningsaanbod, biedt Tactus ook trainingen, cursussen, seminaars en andere activiteiten aan. De meesten hiervan worden aangeboden door Jeugd & Preventie en Intact Herstel en Zelfhulp.

Filters:
In Oldenzaal organiseert Intact elke donderdagavond een vrije inloop voor mensen in herstel, naasten van mensen met een verslaving en andere belangstellenden.
In Zutphen organiseert Intact op de maandagavond van de oneven weken een leuke activiteit voor mensen in herstel.
In Almelo organiseert Intact op de maandagavond van de even weken een leuke activiteit voor mensen in herstel.
Heb je een broer of zus die problemen heeft met gamen, gokken, drank en/of drugs? Wil je hier meer informatie over en horen hoe anderen hier mee omgaan? Dan kun je bij ons terecht.
Wanneer je vader en/of moeder verslavingsproblemen heeft, kan hij of zij dat vaak niet goed uitleggen. Wil je dat begrijpen, zodat je er beter mee om kan gaan? Volg de ‘Alles op zijn KOPP’ training.
De Talk ’n Joy dagen en week zijn speciaal voor jongeren waarvan de vader en/of moeder een verslavingsprobleem heeft (gehad). Tijdens deze dagen worden er veel leuke dingen gedaan en kun je praten over wat jou bezighoudt.
Intact biedt ook een zelfhulpgroep aan vrouwen die te maken hebben gehad met huiselijk geweld, zowel lichamelijk, psychisch als seksueel.
Op verschillende plekken wordt er een (middag)inloop georganiseerd. Naasten van een persoon met een verslavingsprobleem kunnen vrijblijvend langs komen om op een ontspannen manier met elkaar te kunnen praten.
DJ MIK staat voor ‘De Jonge Mensen In Kracht’ en is een zelfhulpgroep voor, door en met jongeren tussen de 16 en de 28 jaar op diverse locatie van Tactus.
Op verschillende plekken wordt er een (avond)inloop georganiseerd. Mensen in behandeling of herstel van een verslaving kunnen vrijblijvend langs komen om op een ontspannen manier met elkaar te kunnen praten.