Spring naar content

WERKEN BIJ

Flexibel werken in de verslavingszorg

Heb jij een afgeronde zorggerelateerde mbo 3/4-opleiding of een (bijna) afgeronde hbo-opleiding in de zorg? En lijkt het jou geweldig om zelf je rooster te bepalen, je week flexibel in te delen en ervaring op te doen op verschillende locaties? Dan is de flexpool klinieken echt iets voor jou!

Als medewerker in de flexpool kun je aan de slag met diverse diensten, waarbij je gemiddeld 16 tot 32 uur per week werkt. Je bepaalt zelf je rooster en hebt de vrijheid om te kiezen uit verschillende soorten diensten, inclusief weekend- en nachtdiensten, op onze locaties in Enschede, Rekken, Zutphen en Apeldoorn.

Grijp deze kans om je zorgcarrière een boost te geven en meld je aan voor de flexpool klinieken!

Enthousiast geworden? Lees hier verder: Flexpool klinieken (uren in overleg) En lees hieronder ook de verhalen van collega’s die met veel plezier in de flexpool werken.

Reageer vandaag nog!

Voldoe je aan het profiel en heb je interesse in het werken in de flexpool? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan zal onze corporate recruiter Nadine Ossel contact met je opnemen en samen met jou je mogelijkheden bespreken. (ZZP’ers gelieve niet te reageren)

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uit de praktijk

‘Ideaal dat ik mijn eigen tijd kan indelen!’
Na jaren in de zorg te hebben gewerkt werd het voor Kirsten Jansen (44), sociotherapeutisch medewerker, duidelijk dat ze er voor de client wil zijn. Alleen het vele overleggen en de administratieve rompslomp gaat haar tegenstaan. Daarom dat ze de overstap naar de flexpool (klinieken) maakt en daar heeft ze nog geen dag spijt van gehad. >>

‘Het werken in de Flexpool past perfect bij mij!’
Je eigen tijd indelen, dat is een van de grote voordelen van het werken in een flexpool en voor Verpleegkundige Daniella Huizinga ideaal in haar huidige situatie, want er is een kleine op komst! >>