Spring naar content

Uitreiking TopGGz-keurmerk aan Tactus

Als een spontane actie tijdens de opnames van de nieuwjaarsspeech kreeg bestuurder Ruud Rutten deze week officieel het TOPGGz-keurmerk uitgereikt voor ons Centrum Verslaving & Lichte Verstandelijke Beperking (LVB) door Monique van Bueren van de Stichting Topklinische GGz (TOPGGz) . Het Centrum Verslaving & LVB is gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling van volwassenen vanaf 18 jaar met verslavingsproblemen en een LVB.

Monique van Bueren: “Afgelopen jaar is het keurmerk voor het Centrum Verslaving & LVB door ons gehervisiteerd. Sinds 2018 heeft het Centrum het TOPGGz-keurmerk voor deze hoog-specialistische zorg en dit is afgelopen oktober opnieuw voor vier jaar toegekend. Een mooie prestatie!”

Ruud Rutten: “Met het wederom toekennen van het TOPGGz-keurmerk wordt bevestigd dat Tactus vooroploopt in de zorg, preventie, scholing en onderzoek & innovatie rondom verslaving van mensen met een lichte verstandelijke beperking. En daar kunnen we met z’n allen ontzettend trots op zijn. Dank aan het team dat dit voor elkaar heeft gekregen!”

Op de foto v.l.n.r.: bestuurder Ruud Rutten, divisiemanager Michele Ruyten, Saskia van Horsen, orthopedagoog-generalist en boegbeeld van het Centrum Verslaving & LVB en Monique van Bueren, senior adviseur TOPGGz.