Spring naar content

Team InTactus doet voor zesde keer mee aan de Socialrun

Ons Team InTactus (Tactus en Intact) doet dit jaar voor de zesde keer mee aan de Socialrun, die gehouden wordt van 15 t/m 17 september 2023. Onder het motto ‘Meedoen is winnen’ gaat het team InTactus een sportieve teamprestatie van formaat neerzetten. De deelnemende teams leggen in 48 uur een route van 555 kilometer af. De start en finish vinden plaats in Soesterberg, bij voormalig defensieterrein De Vlasakkers.

Naast het leveren van de sportieve prestatie wil het team ook zoveel mogelijk geld ophalen. Team InTactus is een enthousiaste en sportieve groep cliënten en (oud) medewerkers van Tactus Verslavingszorg / Intact Herstel en Zelfhulp en anderen die de doelstelling van de Socialrun een warm hart toedragen. Socialrun steunt jaarlijks initiatieven die openheid rondom psychische aandoeningen en verslaving bevorderen en heersende taboes doorbreken. Wij zetten ons daar graag voor in. Like onze Facebookpagina om de belevenissen van het team te kunnen blijven volgen.

In dit filmpje leggen we uit waarom we zo graag meedoen:

Filmpje Socialrun Team Intactus 2023

Wil jij het team steunen?
Je kunt een donatie doen op rekeningnummer NL29 INGB 0651 282 136 t.n.v. Stichting vrienden van Tactus Deventer o.v.v. je naam en Socialrun 2023. Dit geld wordt door ons gebruikt voor de onkosten (benzine, eten en drinken, energierepen etc.) die wij maken voor onze deelname. Als al onze onkosten zijn voldaan wordt de rest van de sponsoropbrengst overgemaakt naar de projecten van de Socialrun. Iedere euro is welkom!

SPONSORS
Ook zoeken we bedrijven die ons willen sponsoren. Met geld of in natura (hierbij kun je denken aan de dagelijkse boodschappen, maaltijden of een overnachtingsplek). Laat een berichtje achter via teamintactus@tactus.nl. Tactus is een stichting met de ANBI status. Bij sponsoring volgt er een naamsvermelding met logo op de eigen Socialrun sponsorpagina, vermelding op de website van Tactus, de Facebook teampagina en op de bussen die meerijden tijdens de Socialrun. 

SPONSORS 2023
We bedanken onze sponsors 2023: Jamin Nederland, GI+, Helmich Films, MerkVaardig voor hun steun. Hopelijk staat jouw bedrijfsnaam hier binnenkort ook bij! Samen maken we mogelijk dat wij met ons team deze prestatie kunnen neerzetten! Omdat het ons samen wel lukt.

SPONSORS 2022
Sligro Deventer, Jamin Nederland, Fruitcompany Epe, Fysiotherapiepraktijk Adapt Apeldoorn, Massagepraktijk van der Meij Dreischor, De Passerel, de buurtwinkel Epe, Van Zuijlen De Lekkere Bakker, Jumbo van Andel Epe, Eendr8 Sportfondsen Hellevoetsluis, Zorggroep Manna, Albert Heijn de Brink Zutphen, MerkVaardig, Helmich Films, Desenzo, GI+.