Spring naar content

Zwolle, Locatie Pannekoekendijk

Pannekoekendijk 17
8021 EX Zwolle

Beschermd wonen
Inloop en dagbesteding
Gebruikersuimte
Huisartsenzorg dak- en thuislozen
Medische zorg en opiaatonderhoudsbehandeling

Algemene informatie

Op de Pannenkoekendijk kunnen 27 cliënten wonen en begeleiding krijgen. Daarnaast is er een medische zorgunit en kunnen mensen met een verslavingsverleden elkaar ontmoeten en samen activiteiten ondernemen.

Aanbod

Op deze locatie biedt Tactus, naast een hostelfunctie voor 27 cliënten, behandeling en begeleiding op medisch, psychisch en psychosociaal terrein. Zo is er een dienstverleningsaanbod waarin begeleiding wordt geboden bij sociaal juridische vraagstukken van cliënten.

Ook is er een medische zorgunit en wordt medicatie verstrekt en kunnen cliënten in de gebruiksruimten op een veilige plek middelen gebruiken. Tevens is er in de inloopruimte voor cliënten om een hapje te eten, elkaar te ontmoeten, koffie te drinken en activiteiten te ondernemen. 

Bereikbaarheid

Bij de parkeerplaats Schuttervaerkade of parkeergarage Katwolderplein kunt je je auto (betaald) parkeren.

Dichtbij zijn er ook busstations aanwezig. Busstation Katwolderplein/Centrum bevindt zich op loopafstand van de locatie. Hier stoppen de buslijnen 71, 74, 171 en 641. Ook busstation Burgemeester Roelenweg ligt op loopafstand. Hier stoppen de buslijnen 1, 83 en 640.