Spring naar content

Enschede, Locatie Raiffeisenstraat 40

Raiffeisenstraat 40
7514 AM Enschede

Opname afdeling (crisis/detox)
Diagnostiek afdeling

Algemene informatie

Raiffeisenstraat 40 is een opnameafdeling voor crisis/detoxbehandeling: zowel diagnostiekopnames als kortdurende opnames.

Aanbod

Op deze locatie kunnen cliënten terecht die te maken hebben met een crisisopname en/of onder begeleiding willen werken aan een detoxbehandeling. Cliënten kunnen hier op korte en lange termijn verblijven. Er zijn kamers met bedden en huiskamers beschikbaar.

De cliënten kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten. Zo is er een sportruimte, zowel binnen als buiten. Daarnaast is er een activiteitenruimte met een ruim aanbod aan afleidingsmogelijkheden. 

Crisis- en detox-opname

Mensen kunnen in deze kliniek opgenomen worden. Tijdens een crisisopname worden ze tijdelijk opgenomen om tot rust te komen. Tijdens een geplande detox-opname bouwen ze onder (medische) begeleiding het gebruik van verslavende middelen af.

Bereikbaarheid

Rondom het gebouw zijn er meerdere (betaald) parkeerplekken aanwezig.

Het trein- en busstation Enschede bevinden zich op loopafstand van deze locatie, evenals bushalte Bodenkamp met de buslijnen 2, 60, 61 en 62.

Virtuele tour

Wil je hier een kijken binnen nemen? Dat kan! Neem een virtuele tour:

*Het kan heel eventjes duren voordat de tour start. Dit is afhankelijk van je internetsnelheid. Zodra de tour geladen is, zal de startpagina vervangen worden door de interactieve tour.

Downloads

  • Cliënteninformatie
Informatie Opname IBK – Zutphen
  • Cliënteninformatie
  • /
  • Hulpaanbod
Informatie – Opnameafdeling, Enschede
  • Cliënteninformatie
  • /
  • Hulpaanbod
Informatie – Crisis- en detoxafdeling, Enschede