Spring naar content

Seminar: Energie en balans

Tijdens dit seminar leren we je om te gaan met je energiebalans. Door hiermee samen te oefenen en te experimenteren krijg je meer inzicht in wat voor jou werkt en hoe je hierin kunt veranderen. En vooral hoe je dit in je dagelijks leven kunt toepassen.

We gaan o.a. samen rustig bewegen, creatief bezig zijn, stellingen innemen van elkaar leren, verbinden, ademen, bodyscan, plezier maken en nog veel meer.

Wij hebben er zin in! Jij ook? Geef je dan nu op!

Weekendseminar

Datum: Start: vrijdag 7 juni 17:00 uur; met gezamenlijke (warme) maaltijd
Inloop: vanaf 16:30. Wij zijn dan ook al aanwezig om je wegwijs te maken.
Einde: zondag 9 juni na een gezamenlijke lunch; ong. 15.00 uur.
Locatie: Beusink Recreatie
AdresLievelderweg 106, 7137 Lievelde
Telefoon0544 371 639

Bereikbaarheid zie: www.beusink.nl

Voor wie?

  • Voor naasten die leven met iemand met een verslaving en voor mensen in herstel
  • maximaal 20 deelnemers

Kosten

Kosten voor de deelname aan weekendseminars bedragen € 35,- per deelnemer, wanneer je deelneemt aan Intact herstel en zelfhulp.  Voor deelnemers uit andere zelfhulporganisaties bedragen de kosten € 100,-. In het bedrag zijn ook alle maaltijden, koffie en thee en 2 overnachtingen inbegrepen.

We vragen om dit bedrag uiterlijk 2 weken voor aanvang van het seminar over te maken op het rekeningnummer van Tactus, of te betalen aan de groepsleider van jouw Intact groep. Bij afmelding in de week voor het seminar wordt het bedrag niet meer terug overgemaakt, aangezien wij de locatie moeten betalen en boodschappen hebben besteld.

De reiskosten, evenals de kosten voor frisdranken en andere versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Om deelnemers in de gelegenheid te stellen carpoolafspraken te maken kan via het e-mail adres van Intact Herstel en Zelfhulp ( info@intactzelfhulp.nl ) een week voor aanvang een deelnemerslijst met telefoonnummers worden opgevraagd.

Weekendseminars gaan alleen door bij een minimaal aantal inschrijvingen van vier deelnemers. Dit is uiterlijk twee weken voor aanvang bekend.

Aanmelden

Aanmelden kan via de aanmeldknop tot 14 dagen voor aanvang van een seminar.

Je krijgt na je aanmelding een bevestiging van ontvangst. Er wordt ingeschreven op volgorde van aanmelding. Bij een overschrijving van het aantal deelnemers krijgen deelnemers aan Intact herstel en zelfhulp voorrang.

Intact

Intact Herstel en Zelfhulp organiseert dit seminar.

 

Praktische info

Begin:
7 juni 2024, 17:30
Einde:
9 juni 2024, 15:00
Locatie:
Beusink recreatie - Lievelde

€ 35

Deel dit evenement

Locatie

Beusink recreatie

Lievelderweg 106,, 7137 MC Lievelde

Plan je route