Spring naar content

Eindejaarsseminar: ‘Vergeten we niet om onze successen te vieren?’

Evenals voorgaande jaren organiseert Intact Herstel en Zelfhulp ook dit jaar een eindejaarsseminar. Een seminar waarin we stil staan bij het afgelopen jaar, wat heeft het ons gebracht en welke successen hebben je meegemaakt en vooruitkijken naar het nieuwe jaar; wat brengt dit je en hoe kunnen je je positieve ervaringen van afgelopen jaar gebruikten voor het komende. Het vindt plaats van vrijdag 15 december 17.30 uur tot en met zondag 17 december 15.00 uur in Lievelde bij Beusink Recreatie (route: www.beussink.nl). Er is plek voor maximaal 16 deelnemers.

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Welke doelen heb ik me gesteld dit jaar
  • Welke successen heb ik bereikt dit jaar?
  • Hoe is dit gegaan? Hoe heb ik dit aangepakt?
  • Wat neem ik hiervan mee naar volgend jaar?
  • Welke doelen stel ik voor volgend jaar en wat of wie heb ik hiervoor nodig?

Kosten

Kosten voor de deelname aan weekendseminars bedragen € 25,- per deelnemer, wanneer je deelneemt aan Intact herstel en Zelfhulp. We vragen om dit bedrag uiterlijk 1 week voor aanvang van het seminar over te maken op het rekeningnummer van Tactus, of te betalen aan de groepsleider van jouw Intact-groep. Bij afmelding in de week voor het seminar wordt het bedrag niet meer terug overgemaakt, aangezien wij de locatie moeten betalen en boodschappen hebben besteld. Voor andere deelnemers (bijvoorbeeld uit andere zelfhulporganisaties/zelfregie centa) bedragen de kosten € 100,-.

Weekendseminars gaan alleen door bij een minimaal aantal inschrijvingen van vier deelnemers. Dit is uiterlijk 2 weken voor aanvang bekend. De reiskosten, evenals de kosten voor frisdranken en andere versnaperingen zijn voor eigen rekening

Aanmelden

Aanmelden kan tot 14 dagen voor aanvang van een seminar. Je kunt je opgeven via de aanmeldknop. Deelnemers aan Intact zelfhulpgroepen kunnen dit formulier samen met hun groepsleider invullen wanneer ze geen PC hebben. Je krijgt na je aanmelding een bevestiging van ontvangst.

Bij een overschrijving van het maximale aantal deelnemers wordt er een wachtlijst opgesteld en zal op volgorde van aanmelden bepaald worden wie er nog aan het seminar kunnen deelnemen.

Praktische info

Begin:
15 december 2023, 17:30
Einde:
17 december 2023, 15:00
Locatie:
Beusink recreatie - Lievelde

Deel dit evenement

Meer weten?
Intact

Locatie

Beusink recreatie

Lievelderweg 106,, 7137 MC Lievelde

Plan je route